Νίκος Αντωνιάδης ΕΛΑΤΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

 Από Νίκο Αντωνιάδη: ΕΛΑΤΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ Ή ΟΜΑΔΙΚΑ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ Ή ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ , ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ !!

Η χώρα έχει μετατραπεί πλέον σε ένα απέραντο πεδίο εκβιασμών. Οι εργαζόμενοι απειλούνται, είτε επίσημα είτε ανεπίσημα, ότι αν δεν εμβολιαστούν θα υποστούν συνέπειες, οι οποίες φτάνουν μέχρι την απόλυση.
Έχω ξεκαθαρίσει ότι από τον βραχνά των εμβολίων και όλων γενικά των υποχρεωτικών ιατρικών πραξεων και περιοριστικών μέτρων, θα γλιτώσουμε οριστικά μόνο με την αποδόμηση της απάτης. Και προς τον σκοπό αυτό αγωνίζομαι μήνες τώρα, φτάνοντας πλέον, μετά και τη νικηφόρα μάχη των νεκροψιών και τις αποδείξεις που συγκεντρώνω από αυτές, στο τέλος και στην κατάθεση της μήνυσης για την εγκληματική οργάνωση που εξαπάτησε και εξακολουθεί να εξαπατά τον ελληνικό λαό, και σκότωσε και εξακολουθεί να σκοτώνει ανθρώπους στα δημόσια νοσοκομεία.
Εν τω μεταξύ όμως, πρέπει επιτέλους οι εργαζόμενοι, κατά μόνας ή ομαδικά, να αμύνονται.
Πρέπει οπωσδήποτε να απαιτούν η απειλή να γίνει ΕΓΓΡΑΦΩΣ !!
Εκεί, όπως έχει αποδειχθεί, έχουν μεγάλο ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Να κατοχυρώνουν δηλαδή τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ της απειλούμενης δυσμένειας ή απόλυσης.
Και να ζητάνε εξηγήσεις.
Και να χρησιμοποιούν τις ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ του ίδιου του συστήματος εναντίον των εργοδοτών.
Να απαιτούν ΝΟΝΙΚΕΣ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ εξηγήσεις.
Με πολύ απλά λόγια, και αυτό καλύπτει ΚΑΙ τις περιπτώσεις που έχει σταλεί έγγραφο, όπως στο τελευταίο παράδειγμα της ΕΜΑΚ:
-Κύριε :
Μου είπες χθες (ή διάβασα ότι πρέπει) να εμβολιαστώ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ…
-Πόθεν προκύπτει η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ της απειλής αυτής;
-Ο υπουργός Υγείας έχει δημόσια καταστήσει σαφές ότι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.
-Είπε επίσης ότι και αυτό ακόμη το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για προσωπική χρήση, και μετά αυτό κατοχυρώθηκε και δια νόμου.
-Ο πρωθυπουργός είπε ότι η όποια συζήτηση για τυχόν υποχρεωτικότητα για συγκεκριμένες ομάδες θα γίνει ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. Επομένως, τώρα δεν τίθεται ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ υποχρεωτικότητας.
-Η κυβέρνηση, στην επίσημη ιστοσελίδα της ρητά βεβαιώνει ότι το εμβόλιο είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ.
-Και επίσης:
Γιατί θα πρέπει να εμβολιαστώ ΚΑΙ εγώ;
Οι εμβολιασμένοι δεν προστατεύονται από μένα, αφού εξακολουθώ και τηρώ τα μέτρα, όπως κάνω όλο αυτό τι διάστημα και παράπονο δεν είχατε ποτέ από μένα;
-Και τέλος:
Αν υποκύψω στην απειλή σας, ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ εγγράφως ότι αν κάνω το εμβόλιο ΔΕΝ θα υποστεί ΒΛΑΒΗ η υγεία μου και ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ;
__________
Εγώ ήδη είμαι σε συνεννόηση με ομάδες εργαζομένων για να κάνουμε την επίθεση αυτή.
Σημειώνω ότι ο τρόπος κοινοποίησης ενός τέτοιου εγγράφου που σας κατοχυρώνει πλήρως, ώστε δηλαδή δεν θα υπάρξει ποτέ αμφισβήτηση ότι παρέλαβαν το κείμενο και μάλιστα με το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιεχόμενο, είναι με δικαστικό επιμελητή.
Αν φοβάστε να κάνετε αυτό που σας προτείνω, τότε λυπάμαι, δεν έχετε άλλη επιλογή..
loading...