Δημήτρης Ποντίκας: Τα πρώτα αποτελέσματα για τις επιπτώσεις των εμβολίων στη γονιμότητα θα τα δούμε μετά από δύο χρόνια.

 

«Στις κλινικές που γίνονται τα εμβόλια στα παιδιά μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer έχουν δείξει ότι παιδιά παρουσίασαν μυοκαρδίτιδες. Δεν ξέρουμε αν θα είναι προσωρινές ή μόνιμες»

«Τα πρώτα αποτελέσματα για τις επιπτώσεις των εμβολίων στη γονιμότητα θα τα δούμε μετά από δύο χρόνια. Εγκληματικό να ανοίξουν τα σχολεία με εμβόλια…Σύντομα θα υπάρχουν διαθέσιμες οι κλινικές μελέτες.»

«Τα πρώτα αποτελέσματα για τις επιπτώσεις των εμβολίων στη γονιμότητα θα τα δούμε μετά από δύο χρόνια. Στα πρώτα αποτελέσματα μην περιμένετε να ξέρουμε τις επιπτώσεις στα μωρά. Όσοι βγαίνουν και λένε ότι εγκρίθηκαν τα εμβόλια για εγκύους και παιδιά είναι απλά επικίνδυνοι. Εγκληματικό να ανοίξουν τα σχολεία με εμβόλια…Σύντομα θα υπάρχουν διαθέσιμες οι κλινικές μελέτες.»

«Ας με καλέσει ο εισαγγελέας, ο πρωθυπουργός, η επιτροπή. Να δω θα με κοιτάξουν στα μάτια…! Θα πας να εμβολιάσεις το παιδί σου με το ενδεχόμενο στα 12 ή στα 15 να παρουσιάσει μυοκαρδίτιδα;»

«Μελέτη ενός έτους στο Μπέλφαστ, σε παιδιά 0-16 ετών που έδειξε ότι σε ένα χρόνο κανένα παιδί δεν πέθανε…όσα παιδιά εμφάνισαν συμπτώματα ήταν ελαφριά, ήπια και τίποτα άλλο. Για ποιο λόγο εγώ να εμβολιάσω τα παιδιά αυτά με κάτι που με σημερινά δεδομένα, 14 Μαϊου, μου δείχνουν ότι κάποια από αυτά θα εμφανίσουν μυοκαρδίτιδα; Ποιό είναι το όφελος; Το μόνο όφελος είναι στη τσέπη κάποιων.»

Από την εκπομπή «Focus 8 με 11» με τον Στέφανο Δαμιανίδη στον ραδιοσταθμό Focus FM 103,6 της Θεσσαλονίκης, της 14-5-2021:

loading...