ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΟΥΝ Ή ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΣΩΘΩ;

ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ…ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ!!! ( Ο ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ)


Γράφει ο Con Mc Keeds

Από αυτόν τον ανώνυμο που σχολίασε κρατώ μόνο το, συν Αθηνά και χείρα κίνει.
Μέχρι τώρα, όλοι μας κάνουμε στη ζωή μας τους

συμβιβασμούς με την συνείδησή μας σε μικρές και μεγάλες πράξεις και αποφάσεις που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση συλλογικά.

Τρέχουμε μετά για εξομολόγηση με δήθεν μετάνοια και ψάχνουμε για δικαιολογίες και γερόντους για να πάρουμε γραμμή και οδηγίες τι θα κάνουμε.

Τι πιστεύω, ότι μπορούμε να κάνουμε για να ξεπεράσουμε την ανθρώπινη αδυναμία και απιστία μας και κουνώντας το χέρι μας άμεσα όλοι μας για να μας βοηθήσει ο Κύριος πέρα από την προσευχή;

Να ενωθούμε και να αντλήσουμε δύναμη συλλογικά από τον διπλανό μας, ο ένας από τον άλλο χωρίς φόβο να πλημμυρίσουμε  τους δρόμους με φωνές και διαδηλώσεις και να αντισταθούμε με ανοικτά τα πρόσωπα χωρίς να τα κρύβουμε, υπάκουοι στον τρόμο που σπέρνουν και μας απομονώνουν μας ξεμοναχιάζουν κάνοντας μας εύκολα θύματα..

Να πλημυρίσουμε τους ναούς με την παρουσία μας κολλώντας τον παπά στον τοίχο αν αντιδρά και λειτουργεί αντικανονικά και αιρετικά έτσι θα αυτοαπομονωθεί, είναι κληρωτός, κλήρος και εμείς η εκκλησία που τον διαλέγουμε.

Να αφήνουμε τους μπάτσους να μας γράφουν και να μας συλλαμβάνουν και να τους γράφουμε και μεις αν πιστεύουμε ότι λειτουργούν αντισυνταγματικά δεν μπορούν να μας επιβάλουν τίποτε.

Να πάψουμε να φοβόμαστε τα πρόστιμα και τις ποινές και μήπως μας πάρουν τα σπιτάκια μας.

Να πάψουμε να πληρώνουμε παράνομα πρόστιμα και φόρους και να καταθέτουμε φορολογικές δηλώσεις στην ιδιωτική ΑΑΔΕ του κράτους που έκαναν Ανώνυμη Εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...