Π.Πολάκης σε «ειδικούς»: «Από εμένα όποιος σεβασμός σήμερα έλαβε τέλος – Αποκαλυφθήκατε και εξευτελιστήκατε»

 Σφοδρή επίθεση προς την επιτροπή των λοιμωξιολόγων έκανε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή τα μονοκλωνικά αντισώματα.

Πιο συγκεκριμένα αυτή την θεραπεία για τον κορωνοϊό την πρότεινε εδώ και μήνες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Τονίζοντας πως εάν αν η χρήση τους είχε λάβει έγκριση θα είχαν αποφευχθεί πολλοί από τους 11.500 νεκρούς από κορωνοϊό, με ανάρτησή του στο Facebook, καταγγέλλει την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, σημειώνοντας: «Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ, στη σημερινή της συνεδρίαση που για ΠΡΩΤΗ φορά μετά από εφτά μήνες συζήτησε το θέμα, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να ΜΗΝ εισηγηθεί στο Υπουργείο Υγείας ,τη χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων ως θεραπευτικό όπλο για τους νοσούντες από κορωνοϊό! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ,την οποία υποστήριξαν κυρίως οι κύριοι Λαζανάς, Γώγος, Μαγιορκίνης, Σύψας, Παπαευαγγέλου και Εξαδάκτυλος! Ο Ζαούτης σιωπηλός ,ο Τσιόδρας χλιαρός υπέρ της χρήσης και ο Παναγιωτακόπουλος (αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ) υπέρ» και τονίζει: «Είστε συνειδητοί εγκληματίες».

Σε μία προσπάθεια να εξηγήσει την άρνηση της Επιτροπής, καταλήγει: «Ό,τι και να συμβαίνει είστε απαράδεκτοι, είστε άλλη μία φορά μικρότεροι των περιστάσεων και σίγουρα δεν είστε καλύτεροι επιστήμονες από αυτούς που σε άλλες χώρες τα χρησιμοποιούν».

Καταλήγει, μάλιστα: «Από μένα η όποια «ανακωχή» η «σεβασμός» στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημίας έλαβε τέλος» και υπογραμμίζει:

«Σήμερα και αποκαλυφθήκατε και εξευτελιστήκατε. Αυτό δεν θα μείνει έτσι».

loading...