Αυτοί ρε αν ζούσαν στα χρονια του Χιτλερ,θα έπειθαν τους Εβραίους με ενα ξεροκόμματο στο στομα,να μπαίνουν αυτοβούλως μεσα στους φουρνους,για να φυγουν απ τη ζωή αυτή, τουλάχιστον χορτάτοι!!

 Για να καταλαβετε σε ποιους απλωνετε τα μπρατσα σας για να σας εμβολιασουν!

Ειμαι 100% υπερ των εμβολιων,ομως αυτη τη στιγμη δεν εμπιστευομαι αυτους που μας το προπαγανδιζουν με τοση θερμη και αφοσιωση!

 Λοιπον,τελευταια ακουσαμε οτι στην 

ΕΜΑΚ οι εμβολιασμοι θα γινουν υποχρεωτικοι! Διοτι ταξιδευουν εκτος χωρας σε αποστολες και χρειαζεται να ειναι safe covid!

Θα δειτε οτι θα ακολουθησουν και αλλες καβατζοδουλειες η’ δουλειες που κανουμε γιατι γουστατουμε πολυ,που θα θελουν υποχρεωτικο εμβολιασμο!

Πχ αστυνομικοι φυλαξης πολιτικων,στρατιωτικοι ακολουθοι,στρατιωτικες σχολες….!

Και θα σας πουν ΔΕΝ σας απολυουμε,απλα απ την ΕΜΑΚ στην Αθηνα που εισαι,αν δεν εμβολιασθεις,θα πας στον πυροσβεστικο σταθμο Θηβας,απλος πυροσβεστης!

Απο φυλακας πολιτικων,αν δεν εμβολιασθεις δε θα απολυθεις,αλλα θα πας σκοπετο σε γηπεδα και αστυνομικα τμηματα!

Αν θες να περασεις σε Στρατιωτικες Σχολες,να ξερεις οτι οι προυποθεσεις ειναι υψος 1.75 και ανω,να χεις δυο κακαλα και οχι μοναρχις και να εισαι safe covid,εσυ επιλεγεις!!

Ετσι θα μας το πανε και θα το δουμε ολοι συντομα!

Περασαμε 1 χρονο με κορονοιο,φωναζουν για προσληψεις νοσηλευτων τα νοσοκομεια και τωρα που εχουν εμβολιασθει περιπου οι μισοι Ελληνες,ο Κικιλιας ανακοινωσε προσληψεις νοσηλευθων απ τον Σεπτεμβριο!

Φανταστειτε τι προσοντα θα απαιτουντε!!!

Safe covid και δουλεια!!

Εισαι ανεργος,μπορεις να αντισταθεις στη προκληση…καθε μηνα βρεξει χιονισει…??

Και ας υπαρχει περιπτωση,να βλεπεις τελικα να τουρτουριζει η ριζα απ τα χιονισμενα ραδικια!!

Και τωρα αυτοι με τετοιους τροπους Κεμπελικους,θελουν να τους εμπιστευθουμε??

Αυτοι ρε αν ζουσαν στα χρονια του Χιτλερ,θα επειθαν τους Εβραιους με ενα ξεροκοματο στο στομα,να μπαινουν αυτοβουλως μεσα στους φουρνους,για φυγουν απ τη ζωη αυτη,τουλαχιστον χορτατοι!!

Δε σας εμπιστευομαι ουτε την ωρα να μου πειτε!!!

Αλλοι μοτο κρος στη Παρνηθα χωρις μασκες και αποστασεις και αλλοι ποδηλατο γυμναστικης μεσα στο σπιτι και με μασκα!

Αλλοι μπανακια στην Τηνο με ελικοπτερα καναλαρχων και αλλοι πλαστικη πισινα τζαμπο μεσα στο σαλονι με μασκα και αναπνευστηρα!!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ

Γ.Ν

loading...