«ΤΟΙΣ ‘ΚΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ‘ΚΕΙΝΟΥ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ» ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΝ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΝ

ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ…ΦΟΒΟΥ!


Γράφει ο Κυανούς Ουρανός

Στρατηγέ Ταμουρίδη, παρακολουθώ τα διαδικτυακά συχνά γραφόμενά σας, όπως κι άλλων, ολίγων όμως, συναδέλφων σας. Η

τελευταία σας όμως ανάρτησις με προβλημάτισε ιδιαιτέρως, ώστε αναγκάζομαι να τοποθετηθώ επί των λεγομένων σας.

Στρατηγέ,

ομιλείτε περί πατριωτισμού. Αλήθεια τον έχετε προσδιορίσει; Κατ’ αρχάς περί ποίας πατρίδος ομιλούμε; Της πρωτευούσης των αφρικανοασιατικών ορδών, των οποίων κατήντησαν θεραπενίδα τον ένδοξον Ελληνικόν στρατόν, τον άφθαστον νικητήν των χιλιάδων μαχών ανά τους αιώνας;

Στρατηγέ,

ο πατριωτισμός ορίζεται συγκεκριμένως κι ελληνικώς, καθότι η Ελληνική γλώσσα υπήρξεν η μόνη αυστηρώς προσδιορίζουσα και καθορίζουσα. Την λέξιν “πατριωτισμός” καπηλεύθηκαν όλοι οι πολιτικάντηδες της συμφοράς τα τελευταία 200 χρόνια, για να “ξεπουλήσουν” την Πατρίδα μας, λες και ήταν τσιφλίκι των γονιών τους, των μαϊμουδοΚωλέττηδων, ΜαυροΣκορδάτων και Μαυρογιαλούρων. 

Αυτήν την Πατρίδα, την οποίαν ο Ελληνικός Στρατός, με “μπροστάρηδες” τον Έλληνα στρατιώτην και χαμηλόβαθμον αξιωματικόν, ρανίδα-ρανίδα αίματος απελευθέρωσε μερικώς κι ο σιωνιστοπροσκυνημένος έλληνας (;;;) πολιτικός διαρκώς παραδίδει. 

Ας θυμηθούμε τον Θουκυδίδη «πολεμούν το μυαλό μας αποδομώντας τις έννοιες κι άλλαζαν την καθιερωμένη σημασία των λέξεων για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους»,

Πιθανόν να αναρωτηθείτε με ποίο δικαίωμα ομιλώ. Με το δικαίωμα ότι πολλάκις συγκεκριμενοποίησα όσα θεωρώ ότι διατυπώνετε θολά κι ακαθόριστα :

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...