Θάνος Τζήμερος: «Απειλεί» να αποχωρήσει από την πολιτική και... την αρθρογραφία
 Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα της εγχώριας πολιτικής σκηνής, ο Θάνος Τζήμερος, «απειλεί» να... αποχωρήσει από αυτήν, εάν δεν ψηφιστεί στις επόμενες εκλογές.


Έχοντας ανακοινώσει την εκλογική συνεργασία του κόμματος του οποίου ηγείται, «Δημιουργία Ξανά», με τη «Νέα Δεξιά» του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο κ. Τζήμερος δηλώνει πλέον ότι δεν θ' ανεχτεί όσους επικροτούν τις απόψεις του, αλλά στο τέλος, όταν φτάνει η ώρα της κάλπης, δεν τον ψηφίζουν.


Επικαλούμενος τη δημοφιλία ενός άρθρου που έγραψε στο capital.gr, με τίτλο «Συνένοχοι στο φόνο» και με αφορμή το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο κ. Τζήμερος αφήνει να εννοηθεί ότι είναι πολλοί εκείνοι που... ταυτίζονται με τις θέσεις του, αλλά στο τέλος επιλέγουν να ψηφίσουν άλλα κόμματα.


Γράφει, λοιπόν, στο Facebook: «Σας ενημερώνω πως τη δυνατότητα "διαβάζω & επιδοκιμάζω Τζήμερο" αλλά ψηφίζω τον άλλον για να φύγει ο παρα-άλλος δεν θα την έχετε άλλη φορά. Στις επόμενες εθνικές εκλογές αν ο συνασπισμός μας με τον Φαήλο δεν μπει στη Βουλή, εγώ αποχωρώ από την πολιτική και φυσικά και από την αρθρογραφία».


Δεν υπάρχουν σχόλια :