Ρ.Τ.Ερντογάν: «Άπαντες θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Ισραήλ είναι ένα κράτος – τρομοκράτης»

 Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσα από τις δηλώσεις του επιτέθηκε στο Ισραήλ, ενώ κατηγόρησε ότι πρόκειται για ένα κράτος – τρομοκράτης.

Αρχικά υποστήριξε ότι «όλοι οι καταπιεσμένοι του κόσμου περιμένουν την ημέρα που η ισχυρή Τουρκία θα σηκωθεί και θα σταθεί στα πόδια της».

«Την Παλαιστίνη μην την ξεχνάτε. Η Παλαιστίνη μας περιμένει. Η Παλαιστίνη μας περιμένει με όλα αυτά τα μωρά που κλαίνε», σημείωσε χαρακτηριστικά. Απευθυνόμενος έπειτα στη νεολαία, ο Τούρκος πρόεδρος είπε: «Ως νέοι άνθρωποι, θα πρέπει να μάθετε πολύ καλά και να καταλάβετε το Ισραήλ, αυτό το κράτος-τρομοκράτη. Αυτό που περιμένει τώρα ο κόσμος και η ανθρωπότητα είναι να καταλάβει τί εστί Ισραήλ».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε και στο έργο της διώρυγας, επιμένοντας ότι θα αφήσει το σημάδι του στην ιστορία. «Η διώρυγα Κωνσταντινούπολη, το οποίο σύντομα θα αρχίσουμε να υλοποιούμε, θέτοντας τα θεμέλια της πρώτης γέφυρας, ελπίζουμε να πάρει τη θέση του στον πίνακα τιμής της χώρας μας ως έργο που άφησε το σημάδι της στην ιστορία».

loading...