Α ρε συστημικέ Παπαδάκη είσαι μια ύπουλη πονηρή σουπιά ΕΣΥ … οτι δεν σ αρέσει το κόβεις ε – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου: «Η έξαρση της εγκληματικότητας οφείλεται στην εισροή πληθυσμών» – Την «έκοψαν» άρον άρον

 Και πιο συγκεκριμένα αλλοδαπών πληθυσμών.

Ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή και δεν υπάρχει στην Ελλάδα νομίζω όλοι θα συμφωνήσουμε, ότι υπάρχει κομματική πρόθεση από τον δημοσιογράφο είναι εμφανές, απορώ πραγματικά ,ότι οι δημοσιογράφοι -κομματόσκυλα δεν θιγεί τις ευθύνες για αυτούς που είχαν τα ηνία της χωράς την προηγουμένη 4ετια. Δεν μπορούσαν να κάνουν παρέμβαση; αν ναι έκαναν, με λιγότερες ποινές, λιγότερη αστυνομία λόγω κατάργησης Α.Τματων , με κύριο Τοσκα (που φάνηκε η ανικανότητα του και στο Ματι) με αλλοδαπούς που πρέπει εμείς σαν κοινωνία να εντάξουμε, παρόλο που δεν έχουμε δουλείες,  αλλά και με 20 % ανεργία, με νέους που φεύγουν όχι μόνο ΛΟΓΩ ανεργία αλλά για ποιότητα ζωής, η απόφαση το να έρθουν ξένοι σε μια κοινωνία διαλυμένη ήταν της προηγουμένης κυβέρνησης. Απλά και η τωρινή φαντάζει ανίκανη να κάνει κατι και αυτή.. Κανένας δεν θέλει να πιαστεί σοβαρά με το θέμα της μετανάστευσης, η μεν διότι ψηφοθηρία και εννοείται είναι σαν να αποδέχονται το λάθος τους και οι δεν για να μην τους βάλουν κακό βαθμό στην Ευρώπη. Το να προασπίζεις τα συμφέροντα των Ελλήνων ούτε λόγος. Μάλλον πολλοί δεν ξέρουν ότι όταν οι νομοί είναι χαλαροί σε ένα κράτος ανοίγουν όλα τα παραμαγαζα της μαφίας λόγω της ΜΗ τιμωρίας τους. Ο δημοσιογράφος εξισώνει την μαφία με τον άλλο που με σκοτώνει για 500 ευρώ. Αλλά ψιλά γράμματα για κάποιους σε αυτή την χωρά, μόνο το κομματικό και οπαδικό τους ΕΓΩ.. όσο για την αντικειμενική δημοσιογραφία στον καιάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η τωρινη κυβέρνηση τα κάνει καλά, ούτε λόγος , αλλά δεν θα βάλουμε τη λογική για ύπνο, θυμόμαστε ακόμα, ένας νέος ηλικιακά άνθρωπος χωρίς κομματικο ενδιαφερον

Σε μία πολύ σημαντική διαπίστωση που σπανιότατα ακούμε σε κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας προέβη η Πρόεδρος ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος και Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Άννα Ζαΐρη.

Η ίδια σχολιάζοντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τις πτυχές της στυγερής δολοφονίας μίας 20χρονης κοπέλας στα Γλυκά Νερά, πιθανότατα από σεσημασμένους αλλοδαπούς, παραδέχθηκε πως εν πολλοίς η εκθετική αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα μας οφείλεται στην εισροή αλλοδαπών πληθυσμών.

Και εξήγησε:

«Επειδή η Ελλάδα είχε πολλών αιώνων παράδοση στον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής, αυτή η έξαρση που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εισροή πληθυσμών οι οποίοι δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα. Δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση.

Όταν ένα παιδί στο σχολείο συνεχώς ακούει πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε τον άλλο, τα όρια της ελευθερίας μας σταματούν εκεί όπου ξεκινάει η ελευθερία του άλλου, αυτά όλα διαπλάθουν.

Η εκπαίδευση γίνεται από τότε που το παιδάκι είναι μικρό. Να μάθει να σέβεται τον εαυτό του και τον άλλον απέναντι. Αυτό το βλέπουμε να ανατρέπεται όταν αυξάνονται οι ομάδες που δεν έχουν την ίδια αντίληψη για τη ζωή. Δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο, αλλά αυτό δεν μειώνει την επικινδυνότητα και τη σοβαρότητά του.

Δείτε τι συμβαίνει στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Βλέπετε ότι ανατρέπεται η κοινωνική ειρήνη».

Παρατηρήστε σε εκείνο το σημείο πως εντέχνως διακόπτουν τον ειρμό της οι δημοσιογράφοι στο στούντιο:

loading...