ΈΝΑΣ ΑΠΌΜΟΝΩΜΈΝΟΣ ΕΡΗΜΟΣ ΝΑΥΑΓΌΣ-ΑΠΕΥΘΥΝΌΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΙΒΆΝ ΣΑΒΒΊΔΗ, ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΌΚ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΡΏΜΗΣ.

Γράφει ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.

Ασφαλώς και είμαι ενήμερος, πολλαπλώς προ πολλού, αφενός μεν, βλέπετε είμαι σάρκα από την σάρκα, αυτής της πλήρως-εντελώς άγευστης και εν γένει απνευμάτιστης εν πολλοίς, οπαδικής και φανατισμένης εις το μέγιστο βαθμό του παραλόγου, ζενίθ κοινωνίας. Αφετέρου δε, όπως επίσης και αμιγώς ιδιοτελέστατης, συν τοις άλλοις ανταλλάξιμης, διότι εάν δεν υπάρχει έμπρακτο συμφέρον, τότε δεν υπάρχει και κανένα απολύτως, καθόλου χειροπιαστό ενδιαφέρον. Επιπροσθέτως στενά συμφεροντολογικής, δια της καθεστωτικής αντιλήψεως της, κομματικής διεφθαρμένης συμπεριφοράς, του δούνε και λαβείν. Εν γένει σε τι κοινωνία απευθύνομαι, για αυτό και άλλωστε προτίμησα ειρωνικώς εν μέρει. Εν αντιθέσει όμως, αλλά θεωρώ πάρα πολύ ευστόχως, μεταφορικώς πάντοτε, να αποκαλέσω ονομάζοντας τον άσημο εαυτό μου, ως έναν απόμακρο και απομονωμένο περιθωριακό, έρημο ναυαγό των ερειπίων, που καταλάθος επέζησε, ενός τρικυμιώδους ναυαγίου. Εν ολίγοις πολύ περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν, ώστε να εισακουστεί, ένας απομονωμένος, απόμακρος ναυαγός, σε κάποιο ερημονήσι, εάν πετάξει ως απονενοημένο διάβημα, σωτήριας διαμαρτυρίας και ενημέρωσης, εκτόνωσης εν πολλοίς. Εν προκειμένω ένα μπουκάλι στον απέραντο Ωκεανό της Θαλάσσης, γράφοντας μέσα, πως επιζητεί επειγόντως βοήθεια, το λεγόμενο SOS, παρά η παρακάτω Πρόταση, που θα Προτείνω, προς τον Μεγαλομεγιστάνα Μεγαλομέτοχο, Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΡΏΜΗΣ, προς τον Κύριο Ιβάν Σαββίδη. Ως εκ τούτου ποτέ δεν θα φτάσει, εις τον παραλήπτη του, καθώς πάντοτε, δια του σπασμένου τηλέφωνου ως είθισται. Επιπροσθέτως κάποιοι πολυποίκιλοι, συμφεροντολόγοι καλοθελητές του, των υποτιθέμενων πέριξ συνεργατών, είτε σύμβουλοι του, είτε δήθεν αμερόληπτοι και αντικειμενικοί παρατηρητές. Εν γένει δημοσιογράφοι των αναρίθμητων ιστοσελίδων, των site, δεν θα τολμήσουν να το προωθήσουν προβάλλοντας το. Εν αντιθέσει θα επεμβαίνουν καθοριστικά ως είθισται, ως παντογνώστες και εν γένει σωτήρες τοις πάσι, που θεωρούν τους εαυτούς τους, ώστε να παρεμποδίζουν εσκεμμένως και σκοπίμως, την σωτήρια ανόθευτη, ακέραια διέλευση του. Δυστυχώς σε αυτήν την υποτιθέμενη, προκλητικά προβεβλημένη, δημοκρατική Κοινωνία, της δήθεν ανθρώπινης αλληλεγγύης και της ενημέρωσης εν πολλοίς, έχουν θέση μόνο, για αυτό και συνεχώς αυτούς προβάλλουν, προωθώντας τους αμετροεπώς, επιλεκτικά μονομερώς, μόνο εάν φανατίζεται αγρίως κάποιος, πέριξ των εκάστοτε ομάδων, του οπαδικού στρατού και των κομμάτων, της ακραιφνώς καταναλωτικής κοινωνίας, του λεγόμενου δούνε και λαβείν, δια και του νυχτερινού life style και της yourovision.

Εν συνεχεία εμείς ως ταπεινή και ασήμαντη, Ρωμαίικη Συνείδηση-Αφύπνιση Κουφαλίων, δια μέσω του απαγορευμένου τρόπον τινά, ημέτερο τοπικού blog μας, ονόματι tamystikatoubaltou.blogspot. Καθώς προβάλει ως είθισται, τις εντελώς απαγορευμένες και συνάμα περιθωριοποιημένες, δια της εσκεμμένης σκόπιμης συμφεροντολογικής τους απομόνωσης, διαχρονικές Ιστορικές και Θεολογικές, ανόθευτες αλήθειες, της κληρονομικής παρακαταθήκης μας. Εν γένει του άξεστου και άσημου χωριού, της ακανθώδης επαρχίας εν πολλοίς, στην απλή καθομιλουμενή για τους πολλούς επιφανείς καθεστωτικούς, που έχουν μάθει ως γνωστόν, να αναγνωρίζουν μόνο, την εκάστοτε συμφεροντολογική αστυφιλία, μόνο που ότι λάμπει, δεν σημαίνει πως πρόκειται και περί καθάριου χρυσού, αυτό που δεν σε γεμίζει το μάτι διόλου. Ως εκ τούτου Προτείνουνε εμφανώς ανεπιφύλακτα, δια των σαφώς Ένθεων Προτύπων μας, που μας ελέγχει κατάφορα, η Ρωμαίικη Συνείδηση Αφύπνιση μας, να Μετονομασθεί το Γήπεδο Μπάσκετ, του ΠΑΟΚ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΡΏΜΗΣ, που εδρεύει εις την περιοχή της Πυλαίας. Εν τω μεταξύ και ονομάζεται αλγεινώς πολλαπλώς, ακαλαίσθητα και εμφανώς ανιστόρητα, απρόσωπα και άγευστα, δια της τεχνοκρατικής τους αντιλήψεως, ως Παλατάκι, προφανώς παιδιακίστηκα, ενώ εγκαινιάσθηκε το 2.000, πριν 21 ολόκληρα χρόνια, να Μετονομασθεί ως ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΌΓΟΥ 1404-1453μχ. Εν αντιθέσει όμως, και ακόμη δεν φιλοτιμήθηκαν διόλου, οι πολυποίκιλοι αρμόδιοι των υπευθύνων, ούτε και πρόκειται να το πράξουν, εάν δεν πιέσουμε ασφυκτικά, να του Παραδώσουν ένα Αξιοπρεπές Όνομα, που να Συνάδει με τις Ρωμαίικες Ρίζες, της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, της Ταυτότητας μας εν πολλοίς, του ΠΑΟΚ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΡΏΜΗΣ. Εκ νέου του τελευταίου ένδοξου, Ένθεου Υπερασπιστή Αυτοκράτορος, της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και Νέας Ρώμης, που ιδρύθηκε θαυματουργικά από το 330μχ, από τον Μέγα Ισαπόστολο και Πρώτο Ρωμαίο Χριστιανό Αυτοκράτορα, τον Άγιο Κωνσταντίνο, με την Μητέρα του την Αγία Ελένη. Παράλληλα όπως επίσης, τους έδειχνε τον δρόμο Πνευματικώς, ο Ίδιος ο Θεάνθρωπος Σταυρωθέντας και Αναστάντας Ιησούς Χριστός, με το Εν Τούτω Νίκα, δια του Σημείου του Σταυρού, που εμφανίστηκε εις τον Ουρανό, το 313μχ, με την λεγόμενη ανεξιθρησκία. Συν τοις άλλοις ο Παναγιώτατος Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης, ο Κύριος Βαρθολομαίος, στα 80 χρόνια της Ιδρύσεως του ΠΑΟΚ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΡΏΜΗΣ, καθώς παραβρέθηκε στην εν λόγω μεγαλοπρεπή εκδήλωση που διοργανώθηκε, αποκάλεσε διαχρονικώς, ευλόγως ιστορικώς, την Ομάδα του ΠΑΟΚ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΡΏΜΗΣ, ως σάρκα από την σάρκα τους, και εν γένει το θεωρούν παιδί τους.

Εν δυνάμει εάν τελεσφορήσει αυτός ο ένθεος Σπόρος του Θεού, εμφανώς με την Πρόνοια της Οικονομίας του Θεού, που προσπαθούμε να φυτρώσουμε συναινετικώς, εις τα ενδότερα της ψυχής, δια καρδίας του Κυρίου Ιβάν Σαββίδη, ως Μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΡΏΜΗΣ, που σαφώς θα παρασύρει θέλοντας και μη, και την ομογάλακτη ΚΑΕ. Εν ταύτα Προτείνουμε ως το κερασάκι στην τούρτα, εις τον μεγαλεπήβολο απεριόριστο Προαύλιο χώρο, του Γηπέδου Μπάσκετ εις την Πυλαία, να ανορθώσει έναν Μεγαλοπρεπέστατο, Επιβλητικό Μπρούτζινο Ανδριάντα, με όλες τις Πρέπουσες Τιμές, και Αξίες που του αρμόζουν οφείλοντας, του ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΌΓΟΥ 1404-1453. Εν γένει να προσδώσει ένα αξιοσέβαστο Ιστορικό Κύρος, δια της αίγλης εις την Ομάδα, όπως άλλωστε την αρμόζει και την ταιριάζει εν πολλοίς, των διαχρονικών της ασπρόμαυρων χρωμάτων, του δοξασμένου Τιμημένου Δικέφαλου Αετού, που συμβολίζουν το Μαύρο, το Πένθος που χάσαμε την Πόλη μας, την Βασιλεύουσα και Βασιλίδα του Πολιτισμού, ενώ το Άσπρο την ελπίδα, ότι κάποια μέρα θα την απελευθερώσουμε και πάλι. Παράλληλα το επίσημο καταστατικό της Ομάδας, έτος ιδρύσεως 1926, αναφέρεται ως ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΌΣ ΌΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΏΝ, ότι η Εσαεί έδρα της, αλλά και Πρωτεύουσα της, θεωρείται η Κωνσταντινούπολη και Νέα Ρώμη. Απεναντίας αναγκαστικά θέλοντας και μη, μέχρι να ελευθερωθεί, θα αγωνίζεται στην Προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη, ώστε να ενθυμούνται οι παλαιοί, και σαφώς να μαθαίνουνε, οι εντελώς ανιστόρητοι νέοι. Επομένως σε ολόκληρη την συμπρωτεύουσα, της προσφυγομάνας Θεσσαλονίκης, δεν υπάρχει ούτε έστω, μία Απέριττη μικρόσωμη Προτομή, που να μας ενθυμίζει αγέρωχα, την ένδοξη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, των Παλαιολόγων προγόνων μας, Ρωμιών Ορθοδόξων Χριστιανών. Εν αντιθέσει και ούτε λόγος να γίνεται, για έναν Μεγαλόσωμο και Μεγαλεπήβολο Επιβλητικό Μπρούτζινο Ανδριάντα, του Τελευταίου Αξιοπρεπή και Ασυμβίβαστου ένδοξου Υπερασπιστή, μέσα εις τα απόρθητα Θεοδοσιανά τείχη της Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης,  Ήρωα Αυτοκράτορος, της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΠΑΛΑΙΌΛΌΓΟΥ. Εν ολίγοις εάν θέλει ο Κύριος Ιβάν Σαββίδης, να πρωτοπορήσει εν πολλοίς, και εν γένει να αφήσει τα προσωπικά ανεξίτηλα σημάδια του, εις την Θεσσαλονίκη, της εσαεί παρακαταθήκης, δεν έχει παρά να προβεί άμεσα, σε αυτήν την ένθεη, χειροπιαστή Πατριωτική Πρωτοβουλία της κινήσεως.

Εν κατακλείδι η ποδοσφαιρική ΆΕΚ, το ολοκαίνουργιο πολυτελέστατο γήπεδο της, το Ονομάζει πάρα πολύ ορθώς, ως ΑΓΊΑ ΣΟΦΊΑ, καθώς και αυτή άλλωστε, έλκει τις ρίζες της καταγωγής της, από τις αλησμόνητες και αλύτρωτες πατρίδες, της ανατολικής προσφυγικής Ρωμιοσύνης, δια της εσαεί πρωτεύουσας μας, της Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης. Εν αντιθέσει και οι πολλαπλοί φίλοι μου Παοκτσήδες, διότι και εγώ Παοκτσής είμαι προ πολλού συγκαταλεγόμενος, αλλά μετριοπαθής και ήπιος, μη φανατισμένος, δια της λογικής και σύνεσης, μέσω της πραότητας. Εν τω μεταξύ με το λεγόμενο γήπεδο τους, δυστυχώς αφρόνως, ονομάζοντας το ως Παλατάκι του Μπάσκετ, τους αποκαλούνε ως η ντροπή της προσφυγιάς, απεναντίας όμως, αυτοί προβάλλουν πολλαπλώς τις ρίζες τους. Εν τέλει προτείνουμε και στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τον Κύριο Κώστα Ζέρβα, να ανορθώσει έναν Μεγαλοπρεπέστατο Επιβλητικό Ανδριάντα, του ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΌΓΟΥ, μέσα εις τον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας της Αγίας Σοφίας, ως ένθεα διαχρονικά εσαεί, κληρονομικά Πρότυπα Μιμητισμού και Ορθόδοξης Αξιοπρεπής Αντιστάσεως, δια της Αυταπαρνήσεως, της Ανδραγαθίας που επέδειξαν. Για την ιστορία εάν δεν κάνω λάθος, καθώς αυτά κατόρθωσα και εντόπισα, μόλις και μετά βίας, σε όλη την Ελλάδα, υπάρχουν Πέντε Ανδριάντες του ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΠΑΛΑΙΌΛΌΓΟΥ. Ο πρώτος ανορθώθηκε το 1989 στη Μητρόπολη Αθηνών, ο δεύτερος στην παραλία του Φαλήρου της Αττικής, ο Τρίτος στα απόμακρα Σύνορα, στον προαύλιο χώρο της  Μητρόπολης Διδυμοτείχου, που έτυχε και το είδα ιδίοις όμμασι από κοντά, ο τέταρτος προσφάτως ανεγέρθηκε το 2018, από τον Δήμαρχο Μενεμένης και Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης, σε κεντρική Πλατεία, και ο Πέμπτος πριν κανένα χρόνο, πέρσι δηλαδή, στην Μητρόπολη του Πειραιά. Υστερόγραφο ο Κύριος Ιβάν Σαββίδης, χρηματοδότησε το Μπρούτζινο Μεγαλοπρεπώς καθιστό Άγαλμα, πριν μερικά χρόνια της Βασίλισσας Όλγας, που βρίσκεται ανάμεσα στην Διεύθυνση του Δρόμου της Οδού, Βασιλέως Γεωργίου και Βασιλίσσης Όλγας. Απέναντι εναργώς από το Θέατρο Ράδιο Σίτι στην Θεσσαλονίκη, πέριξ του Αγάλματος της προτομής του Βασιλέως Γεωργίου 1862-1913, που τον δολοφόνησαν το 1913 στην Θεσσαλονίκη, καθώς τον είχε σύζυγο, ενώ η καταγωγή της, ήταν από την Ρωσία.

Υποσημείωση όσοι μπορούν, εν μέρει καλοπροαίρετοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, δια των ένθεων διαχρονικών Προτύπων, των Αξιών τους εν πολλοίς, καθώς τους ελέγχει κατάφορα η Συνείδηση τους, μέσω της χειροπιαστής Αφυπνίσεως. Ως εκ τούτου ας το προωθήσουν προβάλλοντας το, και εν γένει μεταλαμπαδεύοντας και εμφυσώντας, εις τα διάφορα αξιοπρεπώς, ανήσυχα και μη συμβιβασμένα υποτονικά αδιάφορα, καθεστωτικώς ποικίλα ιστολόγια των site, ώστε το Μεγαλεπήβολο Όνειρο μας, να γίνει Πραγματικότητα. Εν ολίγοις ο ΠΑΟΚ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΡΏΜΗΣ, να αποκτήσει επιτέλους, πραγματική εσαεί, ταυτότητα κληρονομιάς, δια της παρακαταθήκης, επί της χειροπιαστής έμπρακτης ουσίας. Απεναντίας και όχι μόνο εις τους ανέξοδους τύπους, των κατεξοχήν προκλητικών φρούδων εντυπώσεων τοις πάσι, του φανταχτερού στείρου και άγονου θεαθήναι. Παράλληλα όπως επίσης, εάν καταφέρετε και το αποστείλετε, μη αποκρύπτοντας το, εσκεμμένως σκοπίμως ιδιοτελώς, δια των πολυποίκιλων καλοβολεμμένων συμφερόντων σας. Εν γένει της κατεξοχήν υπερβάσεως, δια μέσω των γνωριμιών και των διασυνδέσεων σας ως είθισται, εις στον βασικό Υπεύθυνο Αρμόδιο Παραλήπτη, τον Κύριο Ιβάν Σαββίδη, τον Μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΚΩΝΣΤΝΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΡΏΜΗΣ. Ευελπιστώντας και προσδοκώντας, ότι ίσως καταφέρουμε να τον προβληματίσουμε, ενδομύχως εσωτερικώς, ελπίζοντας ότι μετέπειτα της αναγνώσεως του εν λόγω κειμένου. Εν δυνάμει θα πράξει εις το ακέραιο το χρέος του, που δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο, από το να Ανορθώσει έναν Μεγαλεπήβολο Επιβλητικό, Μπρούτζινο Ανδριάντα, του ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΠΑΛΑΙΌΛΟΓΟΥ, στον Προαύλιο χώρο του γηπέδου του μπάσκετ, που εδρεύει εις την περιοχή της Πυλαίας, της ομάδας του ΠΑΟΚ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΡΏΜΗΣ, όπως επίσης να Ονομασθεί Προς Τιμήν του, Τιμής ένεκεν, το εν λόγω γήπεδο, με το Όνομα του. Καλή Ρωμαίικη Συνείδηση-Αφύπνιση, εις τους εναπομείναντες, Αξιοπρεπείς Ασυμβίβαστους, ζωντανούς Ρωμιούς των κυττάρων. Εάν επιθυμείτε να εντοπίσετε διακαώς, ένα γερό και μη σάπιο κλαδί, για να στηριχτείτε, θα πρέπει να ανατρέξετε επειγόντως, εις την διαχρονική ανόθευτη ιστορία, δια μέσω της πατροπαράδοτης Ορθόδοξης Πίστεως μας, προς σε αυτούς, που όχι μόνο τα Φορούσαν Μαύρα, τα Άγια Θεοφώτιστα Ράσα τους, αλλά αντιμετώπισαν και σε όλη την αξιοσέβαστη και Αξιομνημόνευτη ζωή τους, την μαύρη έχθρα, των πολυποίκιλων αντιπάλων τους, ο νοών νοείτω. 

Πέτα την ανθρωπιά σου και από τον αφέντη πιάσου και όταν σε φτύσει αυτός να κάθεσαι σκυφτός και θα έχεις τα πρωτεία στη σάπια πολιτεία-κοινωνία.

Λέμε δυνατά αυτά που οι άλλοι ψιθυρίζουν.

Μην κάνετε παρέα με λύκους θα σας μάθουν να ουρλιάζετε να κάνετε παρέα με Αετούς να σας μάθουν να πετάτε.

Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, πάρτην ο ίδιος εάν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις.

Θεριά οι άνθρωποι το Φως δεν το Σηκώνουν, χίλιες φορές να γεννηθείς τόσες θα σε Σταυρώνουν. Κώστας Βάρναλής.

Ο ανάξιος δούλος του Θεού Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.          

loading...