Παραδοχή Α.Εξαδάκτυλου πως μας «κλειδώσανε» χωρίς λόγο: Τι είπε για λιανεμπόριο και λύκεια

 Όσα είπε ο πλαστικός χειρούργος Αθανάσιος Εξαδάκτυλος

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και πλαστικός χειρούργος στο επάγγελμα, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, παραδέχθηκε έμμεσα πως επί τόσους μήνες… μας είχαν δίχως λόγο «κλειδωμένους», καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του λιανεμπόριο και λύκεια δεν επιβάρυναν την επιδημιολογική κατάσταση.

Ο πρόεδρος του πανελλήνιου ιατρικού συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε ότι χρειάζεται ακόμα ιδιαίτερη προσοχή παρά το γεγονός οτι άνοιξαν κάποιες δραστηριότητες, ενώ αναμένεται να ανοίξουν και άλλες. «Το πρόβλημα με τον κορωνοϊό δεν το έχουμε αφήσει πίσω μας. Είναι δίπλα μας. Και το σύστημα είναι πιεσμένο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η καθοδική πορεία είναι αργή και εύθραυστη». 

Παράλληλα ανέφερε ότι «λιανεμπόριο και λύκεια δεν επιβάρυναν την επιδημιολογική κατάσταση», ενώ το αντίκτυπο στο επιδημιολογικό φορτίο από τα ανοίγματα του Πάσχα είπε ότι θα εκτιμηθούν στις 15 Μαΐου. 

Σε ότι αφορά στις μετακινήσεις εκτός νομού απάντησε ότι «δεν έχει συζητηθεί στην Επιτροπή να επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού με self test ή με βεβαίωση εμβολιασμού».

loading...