ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Ο αντιστράτηγος νυν Αρχηγός της Πυροσβεστικής Στέφανος Κολοκούρης που υπέγραψε τη διαταγή εξώθησης σε υποχρεωτικό εμβολιασμό στην ΕΜΑΚ και την απομάκρυνση των μη εμβολιασμένων Ελλήνων από το επίλεκτο Τμήμα, ήταν ο διοικητής της ΕΜΑΚ εναντίον και του οποίου μεταξύ άλλων ο ανακριτής εξέδωσε πόρισμα κόλαφο για κωλυσιεργία στην πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.
Στις 10 Μαΐου 2021 τα θύματα στο Μάτι είχαν ζητήσει με επιστολή στο Μητσοτάκη την απομάκρυνση Κολοκούρη από τη θέση του Αρχηγού Πυροσβεστικής.

Το πόρισμα βγήκε στις 16 Μαΐου 2021 και τη διαταγή της εξώθησης σε υποχρεωτικό εμβολιασμό στην ΕΜΑΚ ο κ.Κολοκούρης την υπέγραψε στις 18 Μαΐου 2021 συμπτωματικά.
Μπορεί ο επιλεγμένος Αρχηγός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επέδειξε κωλυσιεργία σύμφωνα με το πόρισμα στην εκατόμβη νεκρών στο Μάτι και να τελεί υπό εγγύηση 5.000 ευρώ από τον ανακριτή αλλά ο Πρωθυπουργός και το Κράτος της αξιοκρατίας τον αντάμειψε και συνεχίζει ανάλογα.
Στην περίπτωση του εξαναγκασμού εμβολιασμού του προσωπικού της ΕΜΑΚ ο ακόμα Αρχηγός της Πυροσβεστικής με την υπογραφή του δεν επέδειξε καμία κωλυσιεργία χωρίς αμφιβολία ανοίγοντας το Χορό των διακρίσεων των Ελλήνων πολιτών σε προνομιούχους εμβολιασμένους και “αποδιοπομπαίους τράγους” ανεμβολίαστους.

Τα συμπεράσματα στους αναγνώστες 

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...