ΚΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΑΒΡΟΧΟΠΟΔΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΒΟΛΕΣ : KΥΑΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 12-ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ 0

Γράφει ο Φίλιππος ο Αρριδαίος

Επιτέλους τόλμησε ακόμα ένας Έλληνας και λέει τα πράγματα με το όνομά τους στους στρατηγούς, όπως ο BAS4 τα λέει στους Ιεράρχες.

Ένας ανώνυμος Έλληνας, την στιγμή που οι επώνυμοι και οι στρατηγοί δεν τολμούν να πουν και να κάνουν το αυτονόητο που έκαναν για την Γαλλία,οι Γάλλοι απόστρατοι και εν ενεργεία συνάδελφοί τους.

Νομίζω εκφράζει απόλυτα το λεγόμενο κοινό αίσθημα όλων των απλών αμέτοχων και ανέκφραστων πολιτών που βιώνουν αυτά που ζούμε και ανησυχούν για το αύριο το δικό τους ,των παιδιών τους και της Ελλάδος.

Αυτών που η Κυβέρνηση, τα κόμματα, το κράτος και τα όργανά του χαρακτηρίζουν ψεκασμένους, φασίστες ,εθνίκια, πρήκτες λέγοντας πέρσι με επίσημα χείλη χωρίς να διαψευσθεί, ότι «μας τα πρήξανε με τον Χριστό τους» .

Ευτυχώς τότε βρέθηκε ένας αρχιερέας και μίλησε και έπραξε.

Εδώ αρχίζει το πρόβλημα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός που ορκίσθηκε σύμφωνα με το σύνταγμα, να δηλώνει αντινατιβιστής, δηλαδή εναντίον των εντοπίων ιθαγενών Ελλήνων κατοίκων αυτής της χώρας και ευτυχισμένος με την προσπάθεια του να την μετατρέψει σε πολυπολιτισμική κοινωνία εισάγοντας αλλοδαπούς και παραχωρώντας ιθαγένεια με συνοπτικές διαδικασίες.

Γράφτηκε σε άλλο άρθρο που διακρίνει και διακωμωδεί, για τον Μαορί αρχηγό κόμματος του 15%, που εκδιώχθηκε από το κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας ως ντόπιος ιθαγενής Νεοζηλανδός, από την πλειοψηφία των αποίκων βουλευτών από άλλες δικές τους πατρίδες, που κατέλαβαν την πατρίδα του και την έκαναν χώρα τους.

Οι ντόπιοι εκεί αντιστάθηκαν με τα πρωτόγονα μέσα τους στους νεοφερμένους που υπερίσχυσαν με τα όπλα και τον αριθμό τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...