Η κυβέρνηση και οι εντελώς άσχετοι με την ανθρώπινη συμπεριφορά

Μετά το αποτυχημένο lockdown και το κλείσιμο της εστίασης για 7+ μήνες, ήρθε το ανεκδιήγητο μέτρο του μειωμένου ωραρίου ως τις 11 και η καθολική απαγόρευση μουσικής στα καταστήματα, ιδίως τώρα που καλοκαιριάζει και ο κόσμος βγαίνει πιο αργά έξω.

Το αποτέλεσμα των νέων ”έξυπνων” μέτρων, είναι οι θαμώνες των καταστημάτων και ιδίως οι νεαρότερες ηλικίες να συσσωρεύονται μαζικά σε πάρκα και πλατείες για να συνεχίσουν την διασκέδασή τους μετά το υποχρεωτικό κλείσιμο των καταστημάτων, με τα αποτελέσματα να είναι αντιστρόφως ανάλογα από αυτά που προσδοκούσε η κυβέρνηση και οι εντελώς άσχετοι  με την ανθρώπινη συμπεριφορά, παντός είδους”ειδικοί”…

Εκείνο που εχει σημασία ειναι να συνηθίσουμε σιγα-σιγα στην στερηση της ελευθερίας μας και τίποτα αλλο. Το “αποφασίζομε και διατασσομεν” του Παπαδοπουλου τώρα πια ονομάζεται ΚΥΑ ..

Είχα δει ένα βίντεο ενός Άγγλου “συνομοσιολογου” στην αρχη της πανδημίας το οποίο δεν υπάρχει πλέον…-γιατί άραγε- ο οποίος έλεγε πράγματα που θα συμβούν τα οποία ακούγονταν εξωφρενικά…

Όσο περνάει ο καιρός κ θυμάμαι τι έλεγε,όλα μα ΟΛΑ έχουν βγει και βγαίνουν κατά γράμμα..

Είναι σαφές πλέον ότι το επόμενο στάδιο όπως αντιλαμβάνεται ο μέσος νοήμων άνθρωπος είναι διαδικασία “προιοντοποιησης” του ανθρώπου με ότι σημαίνει αυτό..

Ας ετοιμαζόμαστε για barcode σιγά σιγά..

Έρχεται.

loading...