Έσπασαν Την Απαγόρευση, Χωρίς Πρόστιμο: Το Εκπληκτικό Κόλπο Των Μαγαζιών Για Να Έχουν Μουσική…Νόμιμα

Η εστίαση άνοιξε τη Δευτέρα μετά από σχεδόν 7 μήνες και οι καταστηματάρχες προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Το βασικότερο εξ αυτών έχει να κάνει με τη μουσική η οποία απαγορεύεται. Μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα υπήρξε και αντάρτικο εντός της ΝΔ καθώς 7 βουλευτές της ζήτησαν από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, να αρθεί το μέτρο απαγόρευσης της μουσικής στα καταστήματα εστίασης.

Το ελληνικό δαιμόνιο όμως δεν χρειάστηκε τη βοήθεια του Νίκου Χαρδαλιά. Τα κατάφερε και μόνο του με ένα εκπληκτικό κόλπο. Αρκετοί καταστηματάρχες (κυρίως στην επαρχία) βρήκαν τον τρόπο να καταπατήσουν νόμιμα τον νόμο, χωρίς οι ίδιοι να κινδυνεύουν να πληρώσουν πρόστιμο. Τι έκαναν;

Επιστρατεύτηκε η λύσης της… κινητής ντίσκο. Ένα αυτοκίνητο δηλαδή σε κοντινή απόσταση από την καφετέρια με μουσική στη διαπασών έκανε τη δουλειά του και με το παραπάνω, χωρίς κανείς να μπορεί να πει τίποτα στον ιδιοκτήτη.

Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό του, ούτε ο ίδιος έβαλε μουσική εντός καταστήματος. Τώρα αν το πρόγραμμα από το αυτοκίνητο συμπτωματικά ακουγόταν καμπάνα και στο μαγαζί αυτό είναι άλλο. Δεν πέτυχε, ετυχε…

loading...