Θόδωρος Κατσανέβας: Πέθανε από κορονοϊό το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ... νόσησε αφού είχε εμβολιαστεί ... (τοτε τσάμπα το έκανε;;;)Νοσηλευόταν από τις 19 Απριλίου στο Σισμανόγλειο και στις 3 Μαϊου διασωληνώθηκε.

Όπως είχε γράψει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαρισμό στο facebook , είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, την Τετάρτη, 14 Απριλίου.

"Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο κορωνοϊός αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα.

Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ίσως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα» εξηγεί. Ο πρώην βουλευτής είχε παραμείνει σε απομόνωση στο σπίτι του, με ήπια συμπτώματα.

"Δεν σταμάτησα να εργάζομαι αλλά με χαλαρότερους ρυθμούς. Την Τρίτη 20/4 το πρωί 11 μμ. και 6-8 μμ. τo απόγευμα όπως κάθε Τρίτη, συμμετείχα στο τακτικό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που έχω την ευθύνη υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητή αυτή τη φορά τον διαπρεπή καθηγητή ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου μας και φίλο Λεωνίδα Χυτήρη", σημείωνε στην ανάρτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :