ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΤΕ) ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ!



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Η Blackrock δεν αναφέρεται εδώ, ότι ανήκει ξεκάθαρα στους Rothchilds όπως έχουμε αναδείξει από το 2012 οπότε έκανε και πρόβλεψη για κρίση

μέχρι το 2022(!!!) αλλά και σε άλες χρονικές στιγμές (ΕΔΩ και ΕΔΩ) και η οποία ελέγχει την αξιοπιστία όλων των τραπεζών του κόσμου

Έρευνα: Μόνο ΔΥΟ εταιρείες ελέγχουν τον πλανήτη και η πανδημία σχεδιάστηκε για την παντοδυναμία της Ελίτ.

Εάν αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν η παγκόσμια οικονομία να έχει παραβιαστεί και η ανθρωπότητα να έχει παρασυρθεί από μια εντελώς ψευδή αφήγηση, μην ψάχνετε αλλού για την αλήθεια προτού σκεφτείτε τα όσα αποκαλύφθηκαν πρόσφατα στο βίντεο Monopoly – Follow The Money σχετικά με το ποιες εταιρείες είναι οι πλουσιότερες και ισχυρότερες στον πλανήτη.

Αυτό που αποκαλύπτεται είναι ότι το απόθεμα των μεγαλύτερων εταιρειών στον κόσμο ανήκει στους ίδιους θεσμικούς επενδυτές. Όλοι έχουν ο….. ένας τον άλλον!

Αυτό σημαίνει ότι οι «ανταγωνιστικές» μάρκες, όπως η Coke και η Pepsi, δεν είναι πραγματικά ανταγωνιστές, καθόσον το απόθεμα τους ανήκει ακριβώς στις ίδιες εταιρείες επενδύσεων, επενδυτικά κεφάλαια, ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες και, σε ορισμένες περιπτώσεις, κυβερνήσεις. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους κλάδους. Όπως ειπώθηκε:

«Οι μικρότεροι επενδυτές ανήκουν σε μεγαλύτερους επενδυτές. Αυτά ανήκουν σε ακόμη μεγαλύτερους επενδυτές. Η ορατή κορυφή αυτής της πυραμίδας δείχνει μόνο δύο εταιρείες των οποίων τα ονόματα έχουμε δει συχνά…»

Είναι η Vanguard και η BlackRock .

Η δύναμη αυτών των δύο εταιρειών είναι πέρα ​​από τη φαντασία σας. Όχι μόνο κατέχουν μεγάλο μέρος των μετοχών σχεδόν όλων των μεγάλων εταιρειών, αλλά και των αποθεμάτων των επενδυτών σε αυτές τις εταιρείες. Αυτό τους δίνει ένα πλήρες μονοπώλιο.

Μια έκθεση του Bloomberg αναφέρει ότι και οι δύο αυτές εταιρείες το έτος 2028, μαζί θα έχουν επενδύσεις ύψους 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι θα κατέχουν σχεδόν τα πάντα.

Το Bloomberg αποκαλεί την BlackRock «Το τέταρτο τμήμα της κυβέρνησης», επειδή είναι ο μόνος ιδιωτικός οργανισμός που συνεργάζεται στενά με τις κεντρικές τράπεζες.

Η BlackRock δανείζει χρήματα στην κεντρική τράπεζα, αλλά είναι επίσης και ο σύμβουλος. Αναπτύσσει επίσης το λογισμικό που χρησιμοποιεί η κεντρική τράπεζα. Πολλοί υπάλληλοι της BlackRock ήταν στο Λευκό Οίκο με τον Μπους και τον Ομπάμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...