Ο ενας πίσω απ τον αλλον...τι γίνεται ρε παιδιά ;;; - Επίσημο: Νεκρό 39χρονο μοντέλο στην Κύπρο μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca
Τον θάνατο του 39χρονου μοντέλου Stephanie Dubois, η οποία είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca, επιβεβαίωσε o εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Κύπρου, Χαράλαμπος Χαριλάου.

Ο Χ.Χαριλάου ανακοίνωσε επίσης πως έχει εκδοθεί το πιστοποιητικό θανάτου της άτυχης γυναίκας.

 Θρίλερ με το 39χρονο μοντέλο Stephanie Dubois, η οποία φέρεται να έχει χάσει τη ζωή του σε νοσοκομείο της Λευκωσίας μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca.


Η Stephanie Dubois η οποία συνεργαζόταν με το πρακτορείο RMG Model Agency είχε μετακομίσει στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα από όπου συνέχισε να εργάζεται.

Στις 6 Μαΐου η Stephanie είχε κάνει μια ανάρτηση στο Facebook λέγοντας πως είχε κάνει την πρώτη δόση του πειραματικού εμβολίου της AstraZeneca.Στις 14 Μαΐου όμως τα πράγματα άρχισαν να μην πηγαίνουν καλά. Άρχισε να παραπονιέται για πόνους στις αρθρώσεις πονοκεφάλους και ζαλάδες και ότι πάλευε για να πάρει μια αναπνοή.

Στις 18 Μαΐου ανακοίνωσε πως ένιωθε εξαντλημένη και άρρωστη και πως θα πήγαινε για εξετάσεις.

Στις 19 Μαίου ο θείος της Stephane είπε πως η κοπέλα είχε μπει στην ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Η κοπέλα από ότι ανέφερε ο φίλος της και προσωπικό της φωτογράφος Frank MacDonald στη σελίδα του FB κατέληξε την Κυριακή 23/5:

«Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Η Stephanie Dubois είχε μια κακή αντίδραση στο εμβόλιο για τον COVID-19 επηρέασε τα αιμοπετάλια και έπαθε εγκεφαλική θρόμβωση.

Ήταν σε κόμμα αλλά δυστυχώς πέθανε σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :