Μιλάς κατά του εμβολίου;;; Πειθαρχικό ή ψυχιατρείο – Το κάνεις;;; 300 ευρώ και προνόμια, vid

Και ο χρόνος κυλά…

Σε απολογία ενώπιον του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας στις 10 Ιουνίου καλείται η γυναικολόγος που καλούσε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΙΣΛ, μιλώντας σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, αυτό είναι το πρώτο βήμα, καθώς με βάση τη σχετική νομοθεσία, ο πρόεδρος έχει αυτή τη δικαιοδοσία. Από την έκβαση αυτής της πρώτης απολογίας, θα εξαρτηθούν και τα επόμενα βήματα, στα άλλα πειθαρχικά όργανα του Συλλόγου.

Αυτή είναι ακόμα μία περίπτωση γιατρού που αντιδρά στα εμβόλια, μετά την 42χρονη γυναικολόγο στη Λαμία, που πραγματοποιούσε εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Λαμίας και παρακινούσε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί και τελικά εισήχθη στο ψυχιατρείο.

Προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα, η γιατρός ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε πως έχει αποσύρει την ανάρτησή της.

Στο στόχαστρο ωστόσο ΜΜΕ και όχι μόνο έχουν βρεθεί μέχρι και οι χρήστες που υποστήριξαν την 35χρονη στην ανάρτησή της κατά των εμβολίων.

Υπενθυμίζεται, ωστόσο πως χθες ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι: «Ο Ι.Σ.Λ. δεν θα ανεχθεί αντιδεοντολογικές συμπεριφορές από συναδέλφους» και πως «απαγορεύεται η έκφραση απόψεων που μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση» .
Με άλλα λόγια, δεν θα γίνονται ανεκτές συμπεριφορές κατά της καθεστηκυίας ιατρικής άποψης σχετικά με τα συγκεκριμένα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.
Την ίδια ώρα όμως, πέραν των προνομίων που θα δοθούν αργότερα σε όσους εμβολιαστούν , τα ΜΜΕ αποθεώνουν εργοδότες που δίνουν 300 ευρώ μπόνους σε όσους κάνουν το εμβόλιο, την ώρα μάλιστα που στην Πυροσβεστική αποφασίστηκε να απολυθούν όσοι πυροσβέστες αρνηθούν να το κάνουν.
«Αυτό που φαίνεται παράξενο εγώ το βλέπω απλούστατο. Θεωρώ ότι αυτή η κίνηση αφήνει απέξω τον covid-19, είναι μια επένδυση για την επιχείρηση. Δεν κινδυνεύουν οι άνθρωποί μου, οι οικογένειές τους, εγώ, δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον για την επιχείρηση. Λειτουργεί ως επιβράβευση», είπε χαρακτηριστικά στο OPEN επιχειρηματίας στην Βέροια.

loading...