ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Ε.Ε.: ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ 29ΧΡΟΝΟ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΛ΄ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ…

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ: ” ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ…ΘΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΌΝΤΙΑ”…

Ο Λουκασένκο έχει αυξήσει απότομα τα ποσοστά στο γεωπολιτικό παιχνίδι.Aπό την άλλη είναι ο ρυθμιστής.. γεωπολιτικών εξελίξεων στο βορρά

όσο ο Άσαντ στο Νότο.

Σε απάντηση, η Δύση θα ανεβάσει το διακύβευμα ακόμη υψηλότερα.

Σε αυτήν την περίπτωση, η Ρωσία έχει μόνο δύο επιλογές: είτε αναδιπλώνεται πετώντας τα χαρτιά στο τραπέζι, ή εγγράφεται, μπαίνει στο παιχνίδι, αυξάνοντας το διακύβευμα ακόμη περισσότερο.

Μας φαίνεται ότι το απόσπασμα του Πούτιν να τρίζει τα δόντια σε όσους θέλουν να δαγκώσουν κάτι από τη Ρωσία δείχνει ξεκάθαρα πώς θα ενεργήσει η Ρωσία σε αυτήν την κατάσταση.

Η Λευκορωσία δεν είναι απλώς μια μετα-σοβιετική χώρα. Είναι μέρος του πολιτιστικού, οικονομικού και διανοητικού χώρου του ρωσικού πολιτισμού.

Πολλά κανάλια Telegram αντιλαμβάνονται τις ενέργειες του Λουκασένκο επιφανειακά, πιστεύοντας ότι σε λάθος χρόνο επιδείνωσε την κατάσταση μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης την παραμονή της συνάντησης του Πούτιν με τον Μπάιντεν.

Στην πραγματικότητα, η Λουκασένκο έπαιξε όχι μόνο εναντίον της Δύσης. Στην ουσία παρενέβη στην εσωτερική πολιτική της Ρωσίας, εισάγοντας μια ανισορροπία στο καθιερωμένο παγιωμένο status quo της ρωσικής ελίτ, με βάση τη διαιτησία του Πούτιν για τα συμφέροντα διαφόρων ομάδων εξουσίας και φυλών.Έγειρε την πλάστιγγα..

Προφανώς, η απαγόρευση της εναέριας κυκλοφορίας μεταξύ της Λευκορωσίας και των χωρών της ΕΕ είναι μόνο το αρχικό στάδιο του πολέμου κυρώσεων, το οποίο η Δύση θα εξαπολύσει εναντίον της Λευκορωσίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...