Δώστε και τον κ@λο σας ρε ξεφτίλες – Την Κυριακή 16 Μαΐου ξεκίνησαν οι εξετάσεις που παραδίδουν την ελληνική ιθαγένεια σε μετανάστες.

Μοιράζουν ελληνικές ιθαγένειες στους αλλοδαπούς – Υπ. Εσωτερικών: Η διαδικασία γίνεται με απόλυτη… διαφάνεια

 Εξετάσεις, με τις οποίες αν γνωρίζεις ποια είναι η Βουγιουκλάκη και άλλες παρόμοιου τύπου ερωτήσεις, μπορείς να «βαφτιστείς» Έλληνας, σύμφωνα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Κόκκινη κάρτα στους λαθρομετανάστες» έταζε κάποτε ο Μάκης Βορίδης…

Πολίτες με υπερκομματική ταυτότητα, αντιδρώντας σε αυτή τη μεθόδευση, ανέρτησαν πανό έξω από τα γραφεία του Υπουργείου Μετανάστευσης, στην οδό Χρυσοσπηλιωτίσσης στην Αθήνα. Στο πανό έγραφε,«Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι», δηλωτικό της αντίθεσης τους στις ελληνοποιήσεις μαϊμού. Επίσης, φρόντισαν να θυμίσουν στον κ Βορίδη, στο Υπουργείο του οποίου υπόκειται η διαδικασία αυτών των εξετάσεων, τί έλεγαν παλαιότερα ο ίδιος και το κόμμα του για το θέμα της Μετανάστευσης. Έτσι, θυροκολήθηκαν στην είσοδο του κτηρίου αφίσες του «Ελληνικού Μετώπου», του κόμματος που ηγείτο ο κ Βορίδης παλιά, όταν δεν ήταν στέλεχος της ΝΔ και ζητούσε την ψήφο των Ελλήνων… για να δώσει «κόκκινη κάρτα στους λαθρομετανάστες».

Δεν ξέρουμε πόσο εκτίμησε την υπενθύμιση αυτή ο κ Υπουργός, αλλά σύμφωνα με τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, ενός εκ των διοργανωτών της παρέμβασης, θα φροντίζουν συχνά στο μέλλον να του ξεσκονίζουν την μνήμη με παρόμοιες πρωτοβουλίες αντίστασης στον εποικισμό της χώρας.

loading...