ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ: «ΕΔΩ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ»!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ! 132 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, 15 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


 ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΚΡΑΤΟΥΣ" ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ" ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ

9 ΒΙΝΤΕΟ 18 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαρκής Εξέγερση στις Βρυξέλλες..Συγκρούσεις σώμα με σώμα. Στρατοκρατούμενες οι Βρυξέλλες.

 Αρένα τα πάρκα της, οι συγκρούσεις μεταφέρθηκαν στις γειτονιές της πρωτεύουσας. Επιχείρηση εκκαθάρισης μιας εκδήλωσης κατά υγειονομικών μέτρων στην καρδιά των Βρυξελλών εξελίχθηκε σε πραγματική μάχη. 

Την 1η Μαίου στο τέλος του απογεύματος οι αστυνομικές αρχές εκκένωσαν δια της βίας μια απαγορευμένη συγκέντρωση στο πάρκο των Βρυξελλών. 

Μια διαταγή διάλυσης δόθηκε πριν τις 18 h μμ με πρόσχημα ότι δεν τηρήθηκαν ανακοίνωσε η αστυνομία των Βρυξελλών.Οι αστυνομικοί μπήκαν στο πάρκο αρένα κατά χιλιάδες επιτέθηκαν με αντλίες νερού και δακρυγόνα.

 Για σφαγή στο πάρκο bois de la Cambre στις Bruxelles κάνουν λόγο αυτόπτες κατά του γιορτής boum-2

1- Οι αρχές εκτόξευσαν αέρια με πιπέρι για να πλήξουν μάτια και λαιμό των διαδηλωτών.

2-Οι αστυνομικοί επιτέθηκαν στο πλήθος με άλογα, σκυλιά και ως και με αστυνομικά οχήματα που έριξαν πάνω σε άτομα.

Η νεολαία των Βρυξελλών αυτή της αμφισβήτησης.Γενιά που πολεμά για επαναφορά Δημοκρατίας

Την Πέμπτη το φασιστο-Facebook σε συνεργασία με εισαγγελία Βρυξελλών κατάργησε την σελίδα του γεγονότος “La Boum 2″ ενώ μέχρι τότε 28.000 δήλωσαν παρόν σε αυτό.

Στα πανό υπήρχαν συνθήματα κατά της Ολιγαρχίας, κατά της Μασονίας που άντρο της είναι οι Βρυξέλλες το πανό έγραφε” η Δικτατορία σας δεν σέβεται τη Δημοκρατία” και έχει μασονικούς διαβήτες ζωγραφισμένους..ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ   

Δεν υπάρχουν σχόλια :