Νέο φιάσκο στα εμβόλια: Μόλις το 13% της ηλικιακής ομάδας 30-39 ετών έκλεισαν ραντεβού για «τρύπημα»

 Δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση και τις φαρμακοβιομηχανίες

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το πρόγραμμα εμβολιασμού του πληθυσμού, παρά τις κυβερνητικές θριαμβολογίες και αυτά που μεταδίδουν τα κυβερνητικά ΜΜΕ που εισέπραξαν περίπου 10 εκατ. ευρώ που διέθεσε πάλι η κυβέρνηση για διαφήμιση, τον τελευταίο μήνα μέσω κυβερνητικών οργανισμών, καθώς οι πολίτες εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί στην «πλύση εγκεφάλου».

Στην ηλικιακή ομάδα 30-39 έχουν έχουν κλειστεί μόλις 130.000 ραντεβού και έχουν εμβολιαστεί μόλις 19.000 αν και έχουν σταλεί μηνύματα σε σχεδόν ένα εκατομμύριο άτομα! Aπό την μέχρι στιγμής εμπειρία ακόμα και από τους 130.000 μόλις το 70% τελικά εμβολιάζεται! 

Στην ηλικιακή ομάδα 40-44, 70.000 πολίτες έκλεισαν ραντεβού για να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της AstraZeneca που έχει απαγορευθεί σε αρκετές χώρες της ΕΕ και έχουν εμβολιαστεί μόλις 3.780 άτομα.

Τέσσερις μήνες μετά την έναρξη των εμβολιασμών μόλις ένα εκατομμύριο πολίτες έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου είτε της Pfizer/BioNTech (που επίσης έχει ξεκινήσει να πληρώνει ελληνικά ΜΜΕ με διαφημίσεις) είτε της AstraZeneca που έχει απαγορευτεί σε διάφορες χώρες.

Και βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μολύνονται και παύουν να μεταδίδουν τον ιό, αυτοί οι 1 εκατ. Έλληνες, ενώ η ίδια η κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι το 4% των πολιτών που πέθαναν, περίπου 280 άτομα, είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου!

Όλα αυτά ενώ οι βρετανικές αρχές παραδέχθηκαν μία νέα παρενέργεια των εμβολίων κατά του Covid-19 της Pfizer και της AstraZeneca, καθώς μέχρι σήμερα 1.500 άτομα έχουν αναφέρει ότι αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους εμφάνισαν εμβοές (κώφωση).

Από τους εμβολιασμένους που άρχισαν να ακούν βουητό στα αυτιά τους οι μισοί είχαν κάνει το εμβόλιο της Pfizer και οι άλλοι μισοί της AstraZeneca. Συνεπώς το ερώτημα που τέθηκε στους ερευνητές της Βρετανίας είναι αν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2 που γίνεται στο μπράτσο μπορεί πραγματικά να προκαλέσει ζημιά στο εσωτερικό του αυτιού.

η μοναδική ηλικιακή ομάδα που έδειξε ιδιαίτερα θετική στον εμβολιασμό της ήταν οι 75-79, οι οποίοι εμβολιάστηκαν σε ποσοστό 71%. 

Να τονίσουμε εδώ πως σύμφωνα με τους «ειδικούς» για να αποκτήσει η κοινωνία τη λεγόμενη ανοσία της αγέλης θα πρέπει να εμβολιαστεί περίπου το 70-75% του πληθυσμού (συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών όπως είπε ο Μ.Δερμιτζάκης). 

Δηλαδή θα έπρεπε το ποσοστό που υπάρχει για τους 75-79 να υπήρχε και για τις άλλες ηλικίες.

Και εδώ κάπου ξεκινάει ο «πονοκέφαλος» της κυβέρνησης, καθώς με αφορμή την χθεσινή ελάχιστη προσέλευση των 30άρηδων για να εμβολιαστούν με AstraZeneca δημοσιεύουμε τα στοιχεία από όλες τις ηλιακές ομάδες. 

Η επιφυλακτική στάση των πολιτών να δεχθούν τα εμβόλια παρά την απίστευτη κυβερνητική προπαγάνδα που πληρώνεται σε μεγάλο βαθμό από ξένα κέντρα, καταδεικνύεται από τα παρακάτω στοιχεία:

Οι 85 και άνω έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 62%, με κλεισμένα ραντεβού στο 67%

Οι 80-84 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 62%, με κλεισμένα ραντεβού στο 67%

Οι 75-79 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 71%, με κλεισμένα ραντεβού στο 78%

Οι 70-74 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 55%, με κλεισμένα ραντεβού στο 73%

Οι 65-69 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 35%, με κλεισμένα ραντεβού στο 71%

Οι 60-64 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 51%, με κλεισμένα ραντεβού στο 64%

Οι 55-59 έχουν κλείσει ραντεβού σε ποσοστό 53%

Οι 50-54 έχουν κλείσει ραντεβού σε ποσοστό 43%

Παρατηρούμε λοιπόν πως στους 65-69 μόλις το 35% πήγε να εμβολιαστεί, ενώ στις ηλικίες 50-59 ελάχιστοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να κλείσουν ραντεβού! 

loading...