Σοκαριστικό βίντεο – Έχασε τη ζωή του ο Νο1 οδηγός Dragster στην Ελλάδα, ο Γεράσιμος Φιλιππάτος

 Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο 33χρονος οδηγός σε αγώνες dragster, Γεράσιμος Φιλιππάτος, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του στους αγώνες, αυτό ανετράπη, τούμπαρε αρκετές φορές και διαλύθηκε.

Ο αγώνας dragster γινόταν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βελτιωμένο Nissan GT-R έτρεχε με πάνω από 270 χλμ./ώρα. Ο Γεράσιμος Φιλιππάτος αν και είχε λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας και ήταν δεμένος στο μπάκετ κάθισμα με ζώνη τεσσάρων σημείων πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο.

O άτυχος οδηγός είχε τρία παιδιά. Στον χώρο του ελληνικού dragster θεωρούνται το Νο1 όνομα, ο καλύτερος και πιο ταλαντούχος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος DRAGSTER 2021 και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των δοκιμών του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο.

Ο αθλητής και παρά το γεγονός ότι στο αυτοκίνητό του τηρούσε όλα τα μέτρα ασφαλείας και ήταν δεμένος με ειδικές ζώνες, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο οδηγός, σύμφωνα  με  τις πρώτες πληροφορίες ήταν 34 ετών, καταγόταν από την Αθήνα και ήταν πατέρας τριών παιδιών.

 

loading...