Μίνα Αρναούτη: Zητεί αποζημίωση 960.000 ευρώ από την οικογένεια Παντελίδη

Του Παναγιώτη Σουρέλη, – 
“Yφίσταμαι επί πέντε έτη και μέχρι σήμερα πογκρόμ χιλιάδων εξυβριστικών και προσβλητικών σχολίων εναντίον μου, ενώ παράλληλα δεχόμουν και απειλές για τη ζωή μου από τρίτους, θαυμαστές του θανόντος, με συνέπεια να φοβάμαι για τη ζωή μου… Δέχτηκα μπούλινγκ όσο κανένας άλλος στη χώρα αυτή”. Με τις φράσεις αυτές, που σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews περιέχονται στη νέα αγωγή που κατέθεσε πρόσφατα κατά της οικογένειας Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη αξιώνει συνολικά 960.000 ευρώ.
Πέντε χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, η Μ. Αρναούτη, που σώθηκε από θαύμα, αξιώνει για πρώτη φορά αποζημίωση όχι για τα σοβαρά τραύματα στο σώμα της, αλλά στην ψυχή της. Διεκδικεί 240.000 ευρώ ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της οικογένειας του τραγουδιστή, δηλαδή από τους γονείς του αλλά και τα δύο αδέλφια του, Τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο. “Διασύρθηκα και κατασυκοφαντήθηκα από τους εναγόμενους πανελληνίως. Έχω πλέον στιγματιστεί ως ανήθικη, ψεύτρα, ‘δολοφόνος’ του γιου τους”, σημειώνει, θεωρώντας και τους τέσσερις υπεύθυνους, καθώς συνυπέγραφαν τις μηνύσεις εις βάρος της, οι οποίες απορρίφθηκαν από τη Δικαιοσύνη και μπήκαν στο αρχείο. Ένας διασυρμός που επετεύχθη, σύμφωνα με την ίδια, μέσα από δηλώσεις της οικογένειας Παντελίδη προς τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και με αναρτήσεις στο Facebook. Πρόκειται για δημόσιες τοποθετήσεις που προκάλεσαν και ένα τσουνάμι από ύβρεις και κατάρες, με θύτες κάποιους θαυμαστές του Παντελίδη και θύματα τις συνεπιβάτιδές του στο τζιπ. Η συνεπιβάτις του δημοφιλούς τραγουδιστή στο μοιραίο τροχαίο αξιώνει το ποσό των 960.000 ευρώ, μέσω αγωγής 240 σελίδων, για δυσφημιστικά σχόλια.
Ο δικηγόρος της Μ. Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών την ογκωδέστατη αγωγή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της «R» ξεπερνά τις 240 σελίδες. Περιέχει δεκάδες άρθρα σχετικά με το τροχαίο, δηλώσεις της οικογένειας Παντελίδη και «ποσταρίσματα» στα social media, τα οποία χαρακτηρίζονται ως συκοφαντικά.

loading...