Εικόνες «βόμβα» για… «εξωγήινους» διέρρευσαν από ΗΠΑ! Ο πλανήτης στο έλεος «αποκαλύψεων», vid

 Και ενώ μαίνεται το μέτωπο με την Ρωσία…

Ενώ ο κίνδυνος ξεσπάσματος παγκοσμίου πολέμους είναι περισσότερο ορατός από ποτέ στο «ανατολικό μέτωπο» Δύσης –Ρωσίας, οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ασχολούνται όλο και περισσότερο με το θέμα «UFO και εξωγήινων».

Μετά τις επιβεβαιώσεις για την αυθεντικότητα φωτογραφιών και βίντεο που δείχνουν μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα (τα λεγόμενα UFO) που εμφανίζονται πάνω από τα πολεμικά πλοία του Ναυτικού στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια το 2019 και είναι αληθινά, καθώς «τραβήχτηκαν» από το προσωπικό του «US Navy», διέρρευσαν φωτογραφίες σοκ που δείχνουν πως στον αμερικανικό στρατό υπάρχει «γραφείο αυτοψίας εξωγήινων».

Ο στρατηγός David P. Glaser του στρατού των ΗΠΑ που υπηρετεί ως κύριος στρατιωτικός σύμβουλος του γραμματέα του στρατού και του αρχηγού του στρατού σε θέματα αστυνόμευσης, συμπεριλαμβανομένης της επιβολής του νόμου, ποινικών ερευνών, βιομετρικών στοιχείων, αντιτρομοκρατίας κτλ., δημοσίευσε στο Twitter φωτογραφία μπροστά από ένα τέτοιο γραφείο υπό την λεζάντα: «Λέω συνεχώς στα παιδιά πως οι ευκαιρίες στον τομέα του Αμερικανικού Στρατού είναι εκτός αυτού του κόσμου».

 Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ ( Jean – Claude Juncker ) είχε αποκαλύψει σε ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο ότι συνομιλεί και είναι σε επαφή με ηγέτες άλλων πλανητών οι οποίοι, μάλιστα, είναι εξαιρετικά ανήσυχοι για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!


Το θέμα απασχόλησε και τον γνωστό και αντισυμβατικό παρουσιαστή των Fox News, Τucker Carlson, ο οποίος είχε καλεσμένο τον Jeremy Corbell, τον άνθρωπο που κατέγραψε τις εικόνες με τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα το 2019.
Ο τελευταίος εκτίμησε πως «σύντομα θα έχουμε νεότερα για τη φύση αυτών των σκαφών», ενώ ανέφερε πως μεταξύ άλλων έχουν θεαθεί πάνω από πυρηνικές εγκαταστάσεις του αμερικανικού στρατού!
Και συνέχισε:
«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κάνουμε τη συζήτηση εδώ και τώρα. Αυτά είναι σκάφη κάτω από έναν ευφυή χειρισμό. Πετούν χωρίς συνέπειες εντός του εναέριου χώρου μας και μπορούν να υπερνικήσουν και να ξεπεράσουν οτιδήποτε φαίνεται να έχουμε.
Ο τρόπος μετακίνησής τους φαίνεται μαγικός σε εμάς. Είναι απίστευτο και τώρα επιτέλους έχουμε την λογική και νηφάλια συζήτηση πάνω στο θέμα, επειδή ΔΕΝ γνωρίζουμε τι είναι αυτά. Δεν γνωρίζουμε τη φύση της τεχνολογίας. Πρέπει να μάθουμε ποιος τα χειρίζεται και επίσης ποια είναι η πρόθεση. Ελπίζουμε ότι θα λαμβάνουμε περισσότερες απαντήσεις σύντομα».

loading...