Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες των κλειστών επιχειρήσεων- Βουλιάζουμε στα χρέη (vid)

 Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες που βλέπουν τα καταστήματά τους να είναι κλειστά για σχεδόν έξι μήνες, μίλησε ο κ. Ευγένιος Μπράτου.

O κ. Μπράτου, ο οποίος διαθέτει ένα γυμναστήριο, ένα ξενοδοχείο και ένα εστιατόριο, μίλησε στο mega για την πανδημία που έχει οδηγήσει αρκετούς ανθρώπους σε απόγνωση.

«Τα προβλήματά μας είναι πάρα πολλά, πολεμάμε για τις επιταγές μας» σημείωσε ο κ. Μπράτου, προσθέτοντας ότι υπάρχουν πολλά συσσωρευμένα χρέη από το έτος 2020.

«Πλέον θα κληθούμε να επαναλειτουργήσουμε με χρέη πολύ μεγαλύτερα των 50.000 ευρώ» υπογράμμισε ο επιχειρηματίας, τονίζοντας πως κανείς δεν ξέρει αν θα μπορέσει να ανοίξει και πάλι.

Ο τζίρος των επιχειρήσεων είναι κάτω ακόμα κι από 70% με τα χρέη να συσσωρεύονται και δεν ξέρουν καν, αν θα μπορέσουν να ανοίξουν, αφού ούτε οι τράπεζες δείχνουν διάθεση να τους βοηθήσουν. Η αποπληρωμή των χρεών είναι πλέον πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, ενώ ένα από τα πολύ μεγάλα προβλήματα είναι, ότι χάθηκαν και οι αναστολές του Απριλίου, αφού οι τράπεζες δεν έχουν ανοίξει καν την πλατφόρμα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το 8:40 λεπτό και μετά:

loading...