Πιο έγκυρη παραδοχή δεν γίνεται! «Ίσως μας επισκεφτούν εξωγήινοι», vid

 Δεν πιστεύουν στα αυτιά τους όσοι πριν γελούσαν με το θέμα…

Ξαφνικά και, ενώ η «ουφολογία» ανήκε στην σφαίρα της συνωμοσιολογίας, όπως είδατε, το θέμα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρουν της επικαιρότητας και μέχρι και ο αμερικανικός στρατός παραδέχεται πως έχει βιντεοσκοπήσει άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα 

Ο Michio Kaku είναι Αμερικανός φυσικός και φουτουριστής αλλά και καθηγητής της θεωρητικής φυσικής στο City College της Νέας Υόρκης και στο CUNY Graduate Center. Έχεί συνεργαστεί με το BBC, το National Geographic, to History Channel και το Science Channel.

Αναφέρει χαρακτηριστικά για τα UFO σε βίντεο που εξασφάλισε το el.gr:

«Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε πλέον να αποκλειστεί το ζήτημα μιας εξωγήινης επίσκεψης.

Συνηθιζόταν ότι μόνο οι εκκεντρικοί, οι απατεώνες και άνθρωποι που είδαν κάτι επειδή βρίσκονταν στη θολούρα του μεθυσιού ήταν οι άνθρωποι που οι περισσότεροι άνθρωποι πίστευαν ότι ήταν αυτοί που έλεγαν ότι συνάντησαν έναν ιπτάμενο δίσκο.

Νομίζω ότι πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά. Είμαι ένας φυσικός. Εμείς πιστεύουμε σε πράγματα που μπορούν να ελεγχθούν, να αναπαραχθούν και να παραχαραχθούν. Στο παρελθόν, δεν μπορούσαν να ελεγχθούν. Ήταν απλώς η αναφορά ενός αυτόπτη μάρτυρα. Αλλά τώρα έχουμε βιντεοσκοπήσεις απ’ τον στρατό των ΗΠΑ.

Φυσικοί έχουν τώρα αναλύσει αυτά τα γραφήματα καρέ- καρέ και συνειδητοποιούμε ότι κανένα γνωστό εμπορικό ή στρατιωτικό όχημα δεν μπορεί να αναπαράξει τις περιστροφές και τις ταχύτητες αυτών των αντικειμένων. Είτε είναι κρυφά στρατιωτικά όπλα όπως υπερηχητικά drones είτε είναι απ’ το απώτατο διάστημα.

Πιστεύω ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα σ’ αυτόν τον αιώνα να έρθουμε σ’ επαφή μ’ έναν εξωγήινο πολιτισμό. Και πώς το ξέρω αυτό; Διότι γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι στο να σαρώνουμε πλανήτες στο απώτατο διάστημα για ραδιοφωνικά σήματα.

Επομένως, θα υποπτευόμουν ότι αν είναι τόσο αναπτυγμένοι ώστε να μπορούν να φτάνουν στη Γη απ’ το απώτατο διάστημα, είναι πιθανότατα χιλιάδες χρόνια πιο μπροστά από μας τεχνολογικά στην οποία περίπτωση τους φαινόμαστε σαν σκίουροι.

Τι έχουμε να προσφέρουμε;

Χρυσό; Όχι ο χρυσός είναι ένα μάλλον άχρηστο μέταλλο για έναν εξωγήινο.

Δεν έχουμε στην πραγματικότητα τίποτα να τους προσφέρουμε και αντιθέτως μας παρατηρούν για πολλά χρόνια κι αν ήθελαν να έρθουν σ’ επαφή, θα το ‘χαν κάνει δεκαετίες πριν».

Δείτε το βίντεο:

loading...