Η Κίνα ανοίγει τον δρόμο! «Aπείθαρχοι» χριστιανοί σε «στρατόπεδα συγκέντρωσης» για να αλλάξουν μυαλά, vid

 

Μεγάλη Επανεκκίνηση με «συνταγή» Πεκίνου;

Η Κίνα προσπαθεί να κάνει πλύση εγκεφάλου στους απείθαρχους χριστιανούς σε «εγκαταστάσεις μετασχηματισμού», σύμφωνα με νέα έκθεση, την οποία αναμεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το Radio Free Asia, που επικαλείται η New York Post, την περασμένη εβδομάδα άντρας με το ψευδώνυμο Li Yuese (απέκρυψε την ταυτότητά του για ευνόητους λόγους) ισχυρίστηκε πως ξυλοκοπήθηκε σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρο για σχεδόν 10 μήνες.

Ο Λι είπε ότι συνελήφθη μετά την επιδρομή των αρχών στην εκκλησία του σπιτιού του το 2018.

«Δεν υπήρχαν παράθυρα, εξαερισμός και δεν επιτρέπεται να περνάς χρόνο έξω», δήλωσε ο Λι. «Μου δόθηκαν μόνο δύο γεύματα την ημέρα, τα οποία έφερναν στο δωμάτιο μου».

«Οι πολίτες πρέπει να αποδεχτούν την δήλωση που προετοιμάζουν οι Αρχές για εκείνους. Όποιος αρνηθεί, τίθεται υπό κράτηση και υφίσταται ξυλοδαρμό», συμπλήρωσε.

Στο στόχαστρο είναι τόσο οι Προτεστάντες όσο και οι Καθολικοί, με τους ιερείς να εξαφανίζονται για «πέντε, έξι, ακόμη και 10 χρόνια στην σειρά», είπε.

Η έκθεση της περασμένης εβδομάδας ήταν απλώς η τελευταία, σχολιάζει η NYP, για να ρίξει φως στις καταχρήσεις των κινεζικών αρχών.

Ο Economist αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Κίνα θέλει να κάνει τους χριστιανούς πιο Κινέζους με την έννοια του Κομμουνισμού.

Στα μέρη μας, με αφορμή τον κορωνοϊό, εκκλησίες έχουν κλείσει και θρησκευτικές γιορτές έχουν υποβαθμιστεί. Δεν αποκλείεται, όσοι χριστιανοί επιμένουν στην ουσία των λόγων του Χριστού σύντομα να αντιμετωπίσουν στρατηγικές Κίνας. Άλλωστε το Πεκίνο έχει την τιμητική του στις συναντήσεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» του πλανήτη.

loading...