«Βγάλτε την μάσκα από το παιδί μου»! Μάνα ξεσπά με δάκρυα στα μάτια, vid

 

Δυναμική ομιλία για όσα συμβαίνουν…

Ένα δυναμικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει μια μάνα από την Πολιτεία Γεωργία των ΗΠΑ, η οποία με δάκρυα στα μάτια ζητά να σταματήσει η επιβολή μάσκας στα παιδιά, εκφράζοντας ενδεχομένως και μητέρες στην Ελλάδα.

Αν οι αξιωματούχοι πίστευαν πραγματικά στην κοινωνική και συναισθηματική υγεία των παιδιών, θα τερμάτιζαν αμέσως την εντολή για χρήση μάσκας.

«Δεν έχουμε πια Μάρτιο του 2020. Έχουμε τρία εμβόλια, κάθε ενήλικας στην πολιτεία της Γεωργίας που θέλει αυτό το εμβόλιο μπορεί να πάει να το κάνει τώρα και όλοι γνωρίζουμε ότι τα μικρά παιδιά δεν επηρεάζονται από αυτόν τον ιό. Δεν επηρεάζονται. Και αυτό είναι ευλογία», σημείωσε και συνέχισε:

 «Αλλά ως ενήλικες, τι κάναμε με αυτήν την ευλογία; Την βάλαμε στην άκρη και είπαμε ‘Δεν μας ενδιαφέρει. Θα εξακολουθείτε να φοράτε μάσκα στο πρόσωπό κάθε μέρα πεντάχρονα και εξάχρονα. Δεν μπορείτε ακόμα να παίξετε μαζί στην παιδική χαρά σαν κανονικά παιδιά 7 και 8 ετών.

«Δεν μας νοιάζει», είπε, μιμούμενη τους αξιωματούχους του σχολείου. «Θα συνεχίσουμε να σας αναγκάζουμε να κουβαλάτε ένα βάρος που δεν ήταν ποτέ δικό σας. Ντροπή μας! Το εξάχρονο παιδί μου με ρωτά κάθε μήνα προτού έρθω εδώ και μου λέει: ‘Θα τους το πεις απόψε; Πες τους ότι δεν θέλω να την φοράω πια. ” Και λέω, “Μωρό δεν είναι καιρός να πολεμήσουμε σε αυτήν την μάχη ακόμα” και προσπαθώ να της εξηγήσω ότι υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα …», αναφέρει με δάκρυα στα μάτια και συνεχίζει:

«Αλλά είναι 15 Απριλίου 2021 και ήρθε η ώρα. Βγάλτε την μάσκα από το παιδί μου!», είπε καθώς το κοινό την χειροκρότησε.

«Αναγκάζετε παιδιά πέντε, έξι, επτά, οκτώ και εννέα χρονών να καλύψουν τη μύτη και το στόμα τους, όπου αναπνέουν, για επτά ώρες την ημέρα, κάθε μέρα για τους τελευταίους εννέα μήνες, για έναν ιό που ξέρετε πως δεν τα προσβάλλει… αυτό δεν είναι προς το συμφέρον τους! Αυτό πρέπει να σταματήσει. Υπερασπιστείτε τα παιδιά μας. Το εξάχρονο παιδί μου δεν μπορεί να έρθει εδώ και να το πει αυτό. Πρέπει να σταματήσει αυτό, βγάλτε τις μάσκες από τα παιδιά μας».

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα της μάνας:

loading...