Χαμός μετά την επιβεβαίωση του Πενταγώνου για τα UFO: «Εθεάθησαν πάνω από πυρηνικές εγκαταστάσεις. Θα μάθουμε περισσότερα σύντομα» – ΒΙΝΤΕΟ

 «Πρέπει να μάθουμε ποιοι τα χειρίζονται».

Ακόμα και σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης όπως είναι το Fox News εξακολουθεί να «παίζει» η αποκάλυψη-σοκ του αμερικανικού Πενταγώνου σχετικά με τη θέαση UFO.

Θυμίζουμε πως το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον Independent, ότι ένα σύνολο εικόνων και βίντεο που δείχνουν μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα (τα λεγόμενα UFO) που εμφανίζονται πάνω από τα πολεμικά πλοία του Ναυτικού στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια το 2019 είναι αληθινά και «τραβήχτηκαν» από το προσωπικό του «US Navy».

Το θέμα απασχόλησε και τον γνωστό και αντισυμβατικό παρουσιαστή των Fox News, Τucker Carlson, ο οποίος είχε καλεσμένο τον Jeremy Corbell, τον άνθρωπο που κατέγραψε τις εικόνες με τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα το 2019.

Ο τελευταίος εκτίμησε πως «σύντομα θα έχουμε νεότερα για τη φύση αυτών των σκαφών», ενώ ανέφερε πως μεταξύ άλλων έχουν θεαθεί πάνω από πυρηνικές εγκαταστάσεις του αμερικανικού στρατού!

Και συνέχισε:

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κάνουμε τη συζήτηση εδώ και τώρα. Αυτά είναι σκάφη κάτω από έναν ευφυή χειρισμό. Πετούν χωρίς συνέπειες εντός του εναέριου χώρου μας και μπορούν να υπερνικήσουν και να ξεπεράσουν οτιδήποτε φαίνεται να έχουμε.

Ο τρόπος μετακίνησής τους φαίνεται μαγικός σε εμάς. Είναι απίστευτο και τώρα επιτέλους έχουμε την λογική και νηφάλια συζήτηση πάνω στο θέμα, επειδή ΔΕΝ γνωρίζουμε τι είναι αυτά. Δεν γνωρίζουμε τη φύση της τεχνολογίας. Πρέπει να μάθουμε ποιος τα χειρίζεται και επίσης ποια είναι η πρόθεση. Ελπίζουμε ότι θα λαμβάνουμε περισσότερες απαντήσεις σύντομα».

loading...