Ούτε φόβο θεου ούτε ντροπή ! Ιερείς επιδεικνύουν στην κάμερα τη βεβαίωση του self test: «Είμαστε αρνητικοί στον ιό και θετικοί σε όλα τα καλά του κόσμου» – ΒΙΝΤΕΟ

 Εικόνες πρωτόγνωρες που από σήμερα θα αποτελούν κανόνα σε όλες τις εκκλησίες.

Εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδας και των νέων μέτρων που καθιστούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ τη διενέργεια των self tests, ιερείς, ψάλτες και νεωκόροι υπεβλήθησαν σε τεστ εντός των Ιερών Ναών της Αττικής, αλλά και πανελλαδικά.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα αλλά και τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου, καθ’όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας όσοι συμμετάσχουν στις Λειτουργίες θα μπαίνουν στην Εκκλησία ΜΟΝΟ με αρνητική βεβαίωση self test, ενώ για τους πιστούς είναι απαραίτητη η διπλή μάσκα.

Η κάμερα του Star βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Αγ. Βαρβάρας στα Πατήσια, εκεί όπου ένας ιερέας έδειξε στην κάμερα γεμάτος χαρά την αρνητική βεβαίωση που είχε μαζί του.

Ο δε εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτςη Ιλίου, Αθηναγόρας, πρόταξε την τεράστια σημασία του να δηλώνονται τα αποτελέσματα των tests από όλους τους ιερείς ώστε «να ξέρουμε όλοι γιατί είναι απαραίτητο αυτό αν έκαναν ή δεν έκαναν αυτό το test».

loading...