Ρε είσαστε μαλ@κες;;;; Τώρα κολλάει και απ το τηλέφωνο;;; Self-test: Δεν θα μπορούν να παρακολουθούν τηλεκπαίδευση οι μαθητές που θα βγαίνουν θετικοί!

 Φοβούνται ότι θα μεταδώσουν τον ιό μέσω της… οθόνης

Παρανοϊκά πράγματα συμβαίνουν με το άνοιγμα των σχολείων και τα υποχρεωτικά self-test που υποχρεώνει το υπουργείο Παιδείας τους μαθητές. Εκτός από το γεγονός  ότι θα μένουν εκτός σχολείου και με απουσίες οι μαθητές που δεν θα φέρουν μαζί τους την σχολική κάρτα COVID-19, τώρα και όπως αναφέρει ο οργανωτικός γραμματέας της ΟΛΜΕ, Νικόλαος Παπαχρήστος, οι μαθητές που θα βγαίνουν θετικοί στον COVID-19 δεν θα μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα τηλεκπαίδευσης!

«Ελπίζουμε να είναι αυτά τα νούμερα των θετικών τεστ και να μην είναι μεγαλύτερα. Εάν ένας καθηγητής βγει θετικός, τότε αναμορφώνεται το πρόγραμμα και γίνονται λιγότερες ώρες. Εάν βγει ένας μαθητής θετικός, τότε δεν έχει δυνατότητα να παρακολουθήσει τηλεκπαίδευση», δήλωσε πιο συγκεκριμένα ο Ν. Παπαχρήστος.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη δήλωση είχε κάνει και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν θα μπορούν να μετέχουν σε τηλεκπαίδευση και οι μαθητές που δεν θια κάνουν το self-test.

«Xωρίς βεβαίωση ότι έκαναν self test οι μαθητές δε θα μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα ούτε να κάνουν τηλεκπαίδευση», είχε πει .

loading...