ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ RAPID TESTS ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ RAPID TESTS

ΕΙΚΟΝΑ


Γράφει ο Τ. Σ.

Αγαπητέ άγνωστε φίλε και οι υπόλοιποι φιλοι εδώ, δυστυχώς ποντάρουν στην φοβερή άγνοια / αγραμματοσύνη του κοσμάκη, εάν κάνεις ένα απλό

ερώτημα σε γνωστούς σου κλπ, τι καταλαβαίνουν όταν ακούν τη λέξη «ΚΡΟΥΣΜΑ», θα διαπιστώσεις φίλε μου ότι το 85 % του κόσμου νομίζουν ότι σημαίνει «ήδη ασθενής» !!!

 Ενώ βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί που το λένε και το ξαναλένε ότι απλά οι άνθρωποι αυτοί ( και εάν υποθέσουμε ότι οι αριθμοί που δίνουν είναι αληθείς, πράγμα πολύ απίθανο) , είναι «θετικοί» στο «τεστ» της ΑΠΑΤΗΣ και ότι από αυτούς θα νοσήσουν πραγματικά ενα 0,04%. 

Ήτοι σε 3000 «κρούσματα» θα νοσήσουν 12 άνθρωποι και από αυτούς το 98 % θα γίνει καλά. Αυτά βέβαια δεν τα αναλύουν στον κόσμο διότι στην “παράλειψη” αυτή – εκτός από τα άλλα- στηρίζεται ή δημιουργία πανικού .

Η αμερικανική εταιρεία Pfizer και η γερμανική τουρκικής ιδιοκτησίας ΒionNTech παραδέχθηκαν επίσημα αυτό που όλη η επιστημονική κοινότητα γνώριζε, αλλά κανείς με εξαίρεση τους Ρώσους δεν είχε βγει να το πει: Ότι τα εμβόλια mRNA της συγκεκριμένης εταιρείας όπως και της Moderna έχουν «διάρκεια ζωής» ελάχιστων μηνών!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...