ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: «PCR ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΓΟΝΩΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΛΟΙΜΩΞΗΣ»!ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥΒΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ

Κάποιοι τρέχουν πλέον να κρυφτούν…; Τα νέα είναι απο την Αυστρία αλλά αφορούν ολόκληρο τον πλανήτη!

PCR και Τεστ αντιγόνων δεν ανιχνεύουν λοιμώξεις! Η απόφαση του Δικαστή αναγνώρισε σωστά: Ούτε το τεστ PCR ούτε το τεστ αντιγόνου είναι κατάλληλα για την ανίχνευση λοίμωξης κορώνας.

Kommentar von Alfons Kluibenschädl 

Mετάφραση: Τοξότισσα

Και τι δεν άκουσαν ως χαρακτηρισμούς οι κριτικοί της πορείας της κυβέρνησης Corona και των «ειδικών» της! Η παλέτα κυμαινόταν από “καπέλα αλουμινίου” („Aluhut“ ) έως “Covidiot” (κοβοντοηλίθιοι) έως “συνωμοσιoλόγοι”. 

Οι ειρηνικοί διαδηλωτές προσβάλονταν ως «όχλος» και «νεοναζί», παρόλο που απαίτησαν μόνο την επιστροφή των βασικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των ανθρώπων.

 Οι γιατροί με κριτική στάση έχαναν ακόμη και την επαγγελματική τους άδεια εάν εξέφραζαν την παραμικρή αμφιβολία για τη δημόσια αφήγηση. Για όλους, η απόφαση της Βιέννης είναι μια καθυστερημένη επιβεβαίωση.

Την επίγνωση τούτη αποκτήσαμε χάρη στο θάρρος των αγωνιστών της Ελευθερίας, που αρνήθηκαν να συμβιβαστούν με την πολιτική ανακοίνωση της αυθαίρετης απόφασης απαγόρευσης πολιτικού αγώνα, το οποίο ήταν μοναδικό στη Δεύτερη Δημοκρατία (της Αυστρίας), και υπέβαλαν καταγγελίες κατά της αυθαίρετης απόφασης απαγόρευσης. 

Το δικαστήριο από την πλευρά του είχε την ειλικρίνεια όχι μόνο να κηρύξει την απαγόρευση παράνομη, αλλά και να καταστρέψει την υποτιθέμενη επιδημιολογική βάση. 

Δύο μήνες μετά την ολοκληρωτική απαγόρευση διαμαρτυριών που επικρίνουν την κυβέρνηση – δεκάδες χιλιάδες ήρθαν στη Βιέννη παρά όλα αυτά – είναι οι κριτικοί νόες που γελούν τελευταίοι. Διότι ξαφνικά ολόκληρη η βάση επιχειρημάτων από τους Kurz, Anschober & Co. είναι κατεστραμμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...