Σκηνές αποκάλυψης! Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί στους ουρανούς- Mιλούν για οργή Θεού (vid)

 

Τρεις φορές μέσα σε έναν μήνα δεν έχει ξαναγίνει. Κίτρινοι ουρανοί, ασφυκτική ατμόσφαιρα χωρίς ορατότητα και άνεμοι μεγάλης ταχύτητας μαστίζουν την Κίνα και κάνουν αφόρητη τη ζωή των κατοίκων.

Οι ουρανοί στο Πεκίνο έγιναν κίτρινοι και η ατμοσφαιρική ρύπανση αυξήθηκε σε σοβαρά επίπεδα καθώς η Κίνα υπέστη τις χειρότερες καταιγίδες σκόνης που έχουν σημειωθεί τα τελευταία 10 χρόνια.

Η πρωτεύουσα της Κίνας, το Πεκίνο, κατακλύστηκε εξ ολοκλήρου από σύννεφα σκόνης τρεις φορές μέσα στις τελευταίες πέντε εβδομάδες με την ορατότητα να πέφτει περίπου στο μισό μίλι. Ένα γιγαντιαίο σύννεφο άμμου και σωματιδίων σκόνης έπεσε στην πόλη, ωθούμενο από ισχυρούς ανέμους από τη βόρεια Κίνα. Η παράξενη αυτή ισχυρή καταιγίδα, η χειρότερη στη σειρά, αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, επηρεάζοντας την κεντρική και ανατολική Κίνα. Οι ακραίες συνθήκες πιστεύεται ότι είναι ο συνδυασμός της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της σκόνης από τη Μογγολία, η οποία μαστίζεται από μια καυτή και ξηρή περίοδο καιρού, με ασυνήθιστα ισχυρούς ανέμους.

Οι καταιγίδες σκόνης μείωσαν την ορατότητα, οδηγώντας σε προβλήματα της μεταφοράς. Οι επικίνδυνες συνθήκες οδήγησης οδήγησαν σε κυκλοφοριακή συμφόρηση και αύξηση των ατυχημάτων. Εκατοντάδες πτήσεις καθυστέρησαν στα περιφερειακά αεροδρόμια.

Ο δείκτης ποιότητας του αέρα στο Πεκίνο έφτασε στο επίπεδο κινδύνου 999 και κορυφαίοι αξιωματούχοι έδωσαν εντολή σε παιδιά, ηλικιωμένους και άρρωστους να παραμείνουν στο εσωτερικό των σπιτιών και πρότεινε σε όλους τους άλλους να σταματήσουν τις μη απαραίτητες υπαίθριες δραστηριότητες. Οι καταιγίδες δεν ήταν αμμοθύελλες αλλά, στην πραγματικότητα, καταιγίδες σκόνης που μεταφέρουν πολύ μικρότερα σωματίδια που ταξιδεύουν πολύ πιο μακριά, και είναι περισσότερο επιβλαβείς για τον άνθρωπο. Οι συγκεντρώσεις των επιβλαβών σωματιδίων μπορούν να διεισδύσουν στους πνεύμονες του ανθρώπου και να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος, προκαλώντας καρδιαγγειακές και αναπνευστικές παθήσεις και καρκίνο του πνεύμονα.

Πολλοί λένε ότι η οργή του Θεού έπεσε στην Κίνα, καθώς βλέπουν τα απίστευτα πλάνα των βίντεο που κυκλοφορούν.

loading...