LASER και ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ στον ΣΦΡΑΓΙΔΟΛΙΘΟ της ΠΥΛΟΥ του 1500 π.Χ.!!! – (Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ) – Μην το χάσεις αυτό το αρθρο !

 Ο σφραγιδόλιθος που βρέθηκε στην Πύλο από την Εποχή του Χαλκού και άφησε άφωνους τους αρχαιολόγους, φαίνεται πως κρύβει πολύ περισσότερα μυστικά απ’ όσα μπορούσαμε ναφανταστούμε !!!

ΠΥΛΟΣ 1500 Π.Χ. – ΣΦΡΑΓΙΔΟΛΙΘΟΣ 3,5 CM

Παρατηρήσεις:

1. Εντυπωσιακά τσαλακωμένη ασπίδα του δεξιού πολεμιστη – σημάδι σφοδρότατων συγκρούσεων.

2. Η στάση του δεξιού χεριού, του δεξιού πολεμιστή δηλώνει ότι έχει αιφνιδιαστεί αφού δεν εχει όλοκληρωσει το χτυπημα του με δόρυ.

3. Ο αριστερός καρφώνει κατακόρυφα με μικρό ξιφος πανω απο την ασπιδα με το δεξι τραβωντας παραλληλα την περικεφαλαια του αλλου.

4. Τα σωματικά χαρακτηριστικα δηλώνουν ψηλο λεπτο σχετικα ανδρα – τυπικο μυκηναιο και γενικα δοριευ, σπαρτιατη και μακεδονα αργοτερα

5. Η μονομαχία γίνεται πανω απ το πτωμα ενος αλλου μαχητή. Πιθανά να είναι ο Αχιλλέας και απο πάνω του μαχεται ο Αίαντας. Το συγκεκριμένο θεμα απο την Ιλιαδα ήταν πολύ δημοφιλές.

6. Επίσης μιλάμε για σφραγιδόλιθο – Οπότε ήταν σε χερια ΑΡΧΙΕΡΕΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ) – πιθανά γενεολογικά ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ

7. Τετοια λεπτομέρια σε 3,5 εκατοστά ειναι πολύ δυσκολο να επιτευχτει ακομα και σημερα με ολα τα τεχνολογικα μεσα που διαθετουμε.

ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1500 Π.Χ

Φανταστειτε μονο οτι το κεφαλι του πολεμιστη πρεπει να ειναι γυρω στα 2 χιλιοστα σε διαμετρο!!! MONO LASER ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΧΑΤΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

via photomicroscopy. Image credit: University of Cincinnati – http://www.sci-news.com/archaeology/pylos-combat-agate-minoan-sealstone-05403.html
Με ποιον τρόπο το έφτιαξαν; Νανοτεχνολογία; Λέιζερ; Ή… τι άλλο;

loading...