Βασίλης Κανέλλης: Ο διευθυντής του in.gr, διορίστηκε μετακλητός στο ιδιαίτερο γραφείο της Νικολάου!

 Ο αγώνας του κατά των ρουσφετιών δικαιώνεται! χαχαχαχα

Επιτέλους δικαιώθηκε ο πολυετής αγώνας του ακρογωνιαίου λίθου του «συστήματος Μαρινάκη», Βασίλη Κανέλλη. Διευθυντής στο in.gr, αρθρογράφος στο Βήμα και τα Νέα, διαπρύσιος πόλεμος των… ρουσφετιών. Των άλλων φυσικά.

Στις 3.3.2021 λοιπόν, με πράξη δημοσιευμένη στην Διαύγεια όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών, σε ρεπορτάζ της Αντάς Ψαρρά και της Γιώτας Τέσση, ο Βασίλειος Κανέλλης διορίζεται σε θέση μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας ΠΕ, στο ιδιαίτερο γραφείο της γενικής γραμματέως αντεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου προστασίας του πολίτη, Σοφίας Νικολάου, από 1 Φεβρουαρίου 2021!

Οι Λιθουανοί εμπιστεύονται τον όμιλο Μαρινάκη για την ενημέρωση τους!

Ναι, της θρυλικής γραμματέως η οποία προβαίνει σε προμήθειες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από καταστήματα ψιλικών. Συνιστά λοιπόν σαφή αναβάθμιση και για την ίδια την κυρία Νικολάου, το γεγονός ότι επέλεξε για το ιδιαίτερο της γραφείο στέλεχος όχι από «ψιλικατζίδικο», αλλά από… σουπερμάρκετ. Και τι «σουπερμάρκετ»; Τον όμιλο Μαρινάκη! Και μάλιστα διευθυντή της ιστοσελίδας, που όπως έχουμε αποκαλύψει, κάνει καριέρα στην Λιθουανία.

Άλλωστε η συγκεκριμένη κυβέρνηση έχει αποδείξει πως ξέρει να ανταμείβει τους υποστηρικτές της. Είτε με διάφορες λίστες, είτε με διορισμούς, όπως άλλωστε και στην παλαιά διαθήκη: Όποιος ακολούθησε τον Μωυσή, έφαγε μάννα.

https://www.newsbreak.gr

loading...