Απίστευτοι !!! Χαρακίρι από τα hoaxes !!! Στην αγωνία τους να ρίξουν το βίντεο με τον Δημήτρη Ποντίκα επειδή σαρώνει στο διαδίκτυο, ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ SELF TEST !!!
Δεν θα κουραστώ να το λέω ξανά και ξανά.

Το σύστημα πανίσχυρο είναι.

Έξυπνο δεν είναι.

Και δείτε τώρα πώς την πάτησαν τα ελληνικά hoaxes και η κυβέρνηση.

Διαπιστώνοντας με τρόμο την τεράστια απήχηση που είχε το βίντεο που κάναμε με τον Δημήτρη Ποντίκα χθες το βράδυ και τις χιλιάδες κοινοποιήσεις του σε όλο το διαδίκτυο, έψαχναν να βρούν τρόπο να περιορίσουν το κακό τουλάχιστον στο facebook.

Πώς τους πονάει που δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα εμένα πια…

Διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν περιθώρια να βγάλουν τίποτα το ψευδές από όλα όσα αναφέραμε, με πρωταγωνιστή φυσικά τον Δημήτρη, για την έκθεση του περιβάλλοντος και του πληθυσμού σε κίνδυνο από την μη πρόβλεψη ειδικής διαχείρισης των αποβλήτων των self test σύμφωνα με τις ρητές οδηγίες της κατασκευάστριας εταιρείας, προσέφυγαν στα ψέματα και την παραπληροφόρηση για τον νόμο 4682/2020, για τα οποία τους έχω ήδη μηνύσει από πέρσι !!

https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/04/11/paidomazoma-alpha-self-test-disinformaition/

Το αποτέλεσμα;

Έβαλαν και τη δική τους βούλα στην αλήθεια όλων όσων ειπώθηκαν από τον Δημήτρη και μένα για τα self test, αφού δεν διέψευσαν ούτε μία λέξη από αυτά !!!

Απίστευτοι ;;

Χαρακίρι !!!Να ‘στε καλά ρε παιδιά !!

Τι θα κάναμε χωρίς εσάς;

Να πω τα ίδια περί ισχύος και ευφυίας…;

Θα γίνω κουραστικός…

Υ.Γ.1. Και όπως είπαμε.

Μία ακόμα μήνυση…

Υ.Γ.2. Α, ναι.

Και κάτι ακόμα πολύ “ευφυές” από σας.

Είχαν μείνει και κάποιες χιλιάδες άνθρωποι που δεν είχαν δει το βίντεο.

Τώρα το ψάχνουν να το δουν και αυτοί.

Γιατί ξέρουν.

Πως ό,τι βγάζουν ψευδές τα ελληνικά hoaxes, και αληθές είναι και πολύ σημαντικό και σοβαρό για να αναγκαστούν να το βγάλουν ψευδές.

Να’ στε καλά και πάλι !!


Δεν υπάρχουν σχόλια :