Η ΣΥΡΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ Ο.Κ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΤΗΣ DIMONA ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Η ΡΩΣΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ, Ε.Ε. ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΙΝ…



4 ΒΙΝΤΕΟ

Η Συρία στόχευσε με προηγμένο πύραυλο τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Dimona στο Ισραήλ. Διάτρητος ο iron dome!Κανείς στο απυρόβλητο αυτό είναι το νέο δόγμα του

ολοκληρωτικού πολέμου που διαφαίνεται. 

Η Συρία δέχεται για χρόνια επιθέσεις από ισραηλινά αεροσκάφη που βομβαρδίζουν ως και τη Δαμασκό και δεν απαντά. Τι άλλαξε.. Η διεθνής συγκυρία την ευνόησε και πήρε το οκ από Ρώσους να περάσει σε δράση. 

Καθώς η Δύση περισφίγγει το κλοιό στη Ρωσία η τελευταία μετέφερε τον πόλεμο στο νότο και στην Ανατολή με σύμμαχο κυρίως το Ιράν ως αντιστάθμισμα στον αμερικάνικο παράγοντα στην περιοχή…και με την Κίνα πιο εκεί να καιροφυλακτεί. 

Η κατάσταση είναι οριακή στα ρωσικά σύνορα γι αυτό κι ιρανικά drones υπερίπτανται πάνω από αμερικάνικο αεροπλανοφόρο ως ρώσικη απάντηση στις δορυφορικές εικόνες που δημοσιοποιούν οι ΗΠΑ από ρώσικα στρατόπεδα βάσεις και αεροδρόμια..Κλιμάκωση διεθνοποίηση.

Η Ρωσία παίζει διπλό παιχνίδι με το Ισραήλ αλλά χθες η πλάστιγγα έγειρε υπέρ Συρίας καθώς η αμερικανορωσική κόντρα είναι στην αιχμή της. 

Αν η Δύση επιτεθεί στη Ρωσία το Ιράν και η Συρία θα επιτεθούν στο Ισραήλ κορυφαίο σύμμαχο και προστατευόμενο μέλος των ΗΠΑ σε όλη τη Μεσόγειο και τη Μ Ανατολή… 

Το μήνυμα είναι σαφές η σύρραξη διεθνοποιείται….η Ρωσία πολύ εύστοχα διεθνοποιεί το ζήτημα της και το βγάζει από το τερέν που ορίζει η Δύση ως τοπικό εμφύλιο στην Ουκρανία με ρώσικη ανάμειξη..

 ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI  BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ   

loading...