Γ. ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ COVIDBUSINESS»

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ 251 ΓΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Με το θέμα του covid έχει γίνει το εξής: Η συγκεκριμένη ομάδα ιών τύπου corona (ΔΕΝ είναι 1 ιός, αλλά ομάδα, κάτι σαν να λέμε αιλουροειδή)

υπάρχουν στη γη εδώ και εκατομμύρια χρόνια και προκαλούν λοιμώξεις αναπνευστικού.

Κάθε χρόνο μεταλλάσσονται, αφού τα προηγούμενα στελέχη έχουν ήδη προκαλέσει την παραγωγή αντισωμάτων σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό πληθυσμού κι αν δεν μεταλλαχθούν ώστε να μπορούν να ξαναπροσβάλλουν, απλά θα εξαφανιστούν από τη γη γιατί ο γενικός πληθυσμός που έχει αναπτύξει αντισώματα δεν μπορεί να ξαναπροσβληθεί, ώστε να αναπαραχθεί ο ιός (δηλ πρακτικά η ετήσια μετάλλαξή τους είναι μέθοδος επιβίωσής τους).

Οι ιοί προσβάλλουν μόνο ένα είδος κυττάρων ο καθένας, όχι πολλά είδη κυττάρων, έχουν δηλαδή “εξειδίκευση”.

Όταν εισβάλλουν, ρίχνουν το ανοσοποιητικό (ειδικά τα λευκά αιμοσφαίρια), όπως ξέρουμε από φοιτητές (θα θυμάσαι ότι αν σε γενική αίματος είναι λίγο χαμηλά τα λευκά, ο ιατρός ρωτάει: μήπως πέρασες γρίππη τελευταία?).

Προκαλούν όμως ήπια ως ηπιο-μέτρια συμπτώματα. Όμως το ότι ρίχνουν το ανοσοποιητικό (λευκά), δίνει συχνά την ευκαιρία σε μικρόβια (εδώ: συχνότερα στο μυκόπλασμα) να εισβάλλουν και να προκαλέσουν μικροβιακή πνευμονία (το μυκόπλασμα προκαλεί την λεγόμενη άτυπη πνευμονία). 

Η κομπίνα που έχει στηθεί είναι ότι τα χαρακτηριστικά της επιλοίμωξης με μικρόβια και ειδικά από μυκόπλασμα τα πλασσάρουν ότι δήθεν είναι του ιού ενώ ΔΕΝ είναι του ιού, αλλά των μικροβιακών επιλοιμώξεων (με πιο χαρακτηριστικές αυτές από μυκοπλάσμα)!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...