ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!

OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ COVID-19 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ πατέρων του

ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ ΤΑΝΓΚΥ ΚΑΙ ΠΙΕΡ ΣΑΡΝΩ, AΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ ΣΤΟ ΑΝΟΪ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ΠΡΙΝ ΤΟ 2003, σε συνεργασία με το πρόγραμμα DARPA του Αμερικανικού Πενταγώνου, τον WHO, τις δυτικές κυβερνήσεις και τις μεγάλες φαρμακευτικές, που το DARPA χρηματοδοτούσε έκτοτε.

Αποκαλύπτεται επίσης ότι η πανδημία είχε σχεδιαστεί πριν το 2015, (όταν πατενταρίστηκε ο ιός), και τα τεστ PCR είχαν πουληθεί από το 2017.

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ. 

ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ 5 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΖΑΝ ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ ο οποίος με μια ομάδα γιατρών στην Ινδία. και σε συνεργασία με Ρώσους και Ιάπωνες ιολόγους, διαπίστωσαν ότι ο Sars-Cov2 ως τεχνητή μετάλλαξη περιέχει 4 στελέχη του HIV,γνωστού ως ιός του AIDS – αλλά και τον ίό της μαλάριας, ενώ οι Κινέζοι δεν είχαν καμία σχέση με αυτό…!!

Ενώ το Ινστιτούτο Παστέρ ανακοίνωσε προφορικά ότι θα προέβαινε σε μηνύσεις εναντίον της ιατρικής ομάδας που συνέταξε την παρούσα έκθεση υπό τον Καθηγητή Fourtillan για τις κατηγορίες τις οποίες εξαπέλυσαν, δεν υπήρξε καμία δικαστική ενέργεια στο μέτωπο αυτό, και μάλιστα, ο ίδιος ο Fourtillan υπέβαλε καταγγελία εναντίον εκπροσώπου του Ινστιτούτου για «δυσφήμιση και ψέματα που είναι επιζήμια στους λαούς του κόσμου

‘Ο ίδιος ο Fourtillan είπε ότι ελπίζει ότι οι νομικές διαδικασίες θα του επιτρέψουν να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία, και στην πραγματικότητα ανυπομονεί να συζητήσει τα θέματα που διακυβεύονται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...