ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν να Βρουν Covid-19 σε 1.500 Θετικά Τεστ – Επιβράβευση 1.500.000 € για Όποιον Αποδείξει Επιστημονικά Ότι ο SARS-CoV-2 Υφίσταται!

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ: ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΕΙΔΟΥΣ “ΥΠΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ” ΚΤΗΝΟΥΣ …. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ….

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΝ ΚΑΙ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΔΙΑΒΟΛΟΙ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ…!!!!

ΑΣ ΕΛΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ !!!

ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν να Βρουν Covid-19 σε 1.500 Θετικά Τεστ – Επιβράβευση 1.500.000 € για Όποιον Αποδείξει Επιστημονικά Ότι ο SARS-CoV-2 Υφίσταται!

Read this article in English here.
Το CDC κατηγορείται για μαζική απάτη: Θετικά τεστ για Covid-19 που επανεξετάστηκαν σε 7 πανεπιστήμια έδειξαν ότι δεν υπήρχε Covid, αλλά απλώς στοιχεία της γρίπης A ή B (δεδομένα από RIVM και ΕΕ): Ο «κορονοϊός» σχεδόν εξαφανίστηκε.

Κλινικός επιστήμονας και ανοσολόγος-ιολόγος σε εργαστήριο στη Νότια Καλιφόρνια δηλώνει ότι, μαζί με συναδέλφους από 7 πανεπιστήμια, μηνύουν το CDC για μαζική απάτη.

Ο λόγος: Ο Covid-19 δεν μπορούσε να ανιχνευθεί σε κανένα από τα 1.500 δείγματα «θετικών» τεσταρισμένων ατόμων. Όλα τα άτομα αποδείχτηκαν να έχουν τη γρίπη Α, και σε μικρότερο βαθμό τη γρίπη Β. Αυτό συμβαδίζει με προηγούμενα ευρήματα άλλων επιστημόνων, τα οποία έχουμε αναφέρει πολλές φορές.

Δρ. Derek Knauss: «Όταν η εργαστηριακή μου ομάδα και εγώ υποβάλαμε τα 1500 υποτιθέμενα θετικά δείγματα Covid-19 στα αξιώματα του Koch και τα τοποθετήσαμε κάτω από ένα SEM (ηλεκτρονικό μικροσκόπιο), δεν βρήκαμε Covid σε κανένα από τα 1500 δείγματα. Διαπιστώσαμε ότι και τα 1500 δείγματα είχαν κυρίως τη γρίπη Α, και κάποια τη γρίπη Β, και καμία μεμονωμένη περίπτωση Covid. Δεν χρησιμοποιήσαμε τη δοκιμή bulls *** PCR.

Ο Covid δεν ανιχνεύθηκε στα θετικά τεστ, από κανένα από τα 7 πανεπιστήμια

«Όταν στείλαμε τα υπόλοιπα δείγματα στο Στάνφορντ, στο Κορνέλ, και σε κάποια εργαστήρια του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, βρήκαν το ίδιο αποτέλεσμα: ΟΧΙ COVID. Βρήκαν γρίπη Α και Β. Στη συνέχεια, όλοι ζητήσαμε από το CDC βιώσιμα δείγματα Covid. Το CDC είπε ότι δεν μπορούν να δώσουν επειδή δεν έχουν αυτά τα δείγματα.

Ως εκ τούτου, καταλήξαμε στο σταθερό συμπέρασμα μέσω όλων των ερευνητικών και εργαστηριακών εργασιών μας ότι ο Covid-19 είναι φανταστικός. Η γρίπη ονομάζεται «Covid» και οι περισσότεροι από τους 225.000 θανάτους ήταν από συννοσηρότητα, όπως καρδιακές παθήσεις, καρκίνο, διαβήτη, εμφύσημα, κλπ.. Νόσησαν από γρίπη με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό τους σύστημα να αποδυναμωθεί περαιτέρω, και πέθαναν.»

«Αυτός ο ιός είναι πλασματικός»

«Ακόμα Πρέπει να βρω ένα βιώσιμο δείγμα με Covid-19 για να δουλέψω. Εμείς, που πραγματοποιήσαμε το εργαστηριακό τεστ με αυτά τα 1500 δείγματα στα 7 πανεπιστήμια, κάνουμε μήνυση στο CDC για απάτη Covid-19. Το CDC δεν μας έχει στείλει ακόμη ένα βιώσιμο, απομονωμένο και καθαρό δείγμα Covid-19. Αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν, τότε λέω ότι δεν υπάρχει Covid-19. Είναι φανταστικός ο ιός.

Οι τέσσερις ερευνητικές εργασίες που περιγράφουν τα εκχυλίσματα γονιδιώματος του ιού Covid-19 δεν κατάφεραν ποτέ να απομονώσουν και να καθαρίσουν τα δείγματα. Και οι τέσσερις εργασίες περιγράφουν μόνο μικρά κομμάτια RNA που έχουν μήκος μόνο 37 έως 40 ζεύγη βάσεων. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ. Ένα ιικό γονιδίωμα έχει συνήθως 30.000 έως 40.000 ζεύγη βάσεων.

Αφού υποτίθεται ότι ο Covid-19 είναι τόσο τρομερός, δεν μπορεί κανένα εργαστήριο στον κόσμο να απομονώσει και να καθορίσει αυτόν τον ιό; Αυτό συμβαίνει επειδή δεν βρήκαν ποτέ τον ιό. Το μόνο που ανακάλυψαν ήταν μικροσκοπικά κομμάτια RNA που δεν ταυτοποιήθηκαν ούτως ή άλλως. Έτσι αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι μια άλλη παραλλαγή της γρίπης, όπως κάθε χρόνο. Ο Covid-19 δεν υπάρχει, είναι φανταστικός.

«Πιστεύω ότι η Κίνα και οι παγκοσμιοποιητές δημιούργησαν αυτό τη φάρσα Covid (η γρίπη που μεταμφιέζεται ως νέος ιός) για να δημιουργήσουν παγκόσμια τυραννία και ένα ολοκληρωτικό καθεστώς αστυνομικού ελέγχου. Αυτή η ραδιουργία περιλάμβανε επίσης την μαζική εκλογική απάτη για την ανατροπή του Τραμπ».

Το ίδιο το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει αναγνωρίσιμο και απομονωμένο ιό

Σε επίσημο έγγραφο (σύνδεσμος FDA) για τον Covid-19, το CDC παραδέχτηκε ανοιχτά το καλοκαίρι του 2020 ότι δεν έχει απομονωμένο ιό: «Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ποσοτικά (=μετρημένα) απομονωμένα αντικείμενα ιών από τον 2019-nCoV .. .” (σελίδα 39 του” CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel (13 July). Το CDC είναι μία από τις κορυφαίες ιατρικές αρχές στον κόσμο και δεν έχει την δυνατότητα να παρέχει στοιχεία για τον ιό, κάτι που ακόμη δεν είναι δυνατό.

Σχετικά με το τεστ PCR, το οποίο ενώ έχει ακυρωθεί επιστημονικά εντελώς για αυτό τον σκοπό η κατάχρησή του ιδίως στις Κάτω Χώρες γίνεται ξεδιάντροπα, το CDC έγραψε: “Η ανίχνευση του RNA του ιού δεν μπορεί να αποδείξει την παρουσία ενός μολυσματικού ιού ή ότι ο ιός 2019-nCoV είναι η αιτία των κλινικών συμπτωμάτων.” Και εκτός αυτού, “Αυτό το τεστ δεν μπορεί να αποκλείσει άλλες ασθένειες που προκαλούνται από άλλα βακτηριακά ή ιικά παθογόνα.”

Με άλλα λόγια: Δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι οι άνθρωποι που αρρωσταίνουν και νοσηλεύονται, και μερικές φορές πεθαίνουν, έχουν αρρωστήσει με ένα κορονοϊό που ονομάζεται SARS-CoV-2, ούτε μπορούμε να αποδείξουμε ότι έχουν ως αποτέλεσμα μια νέα ασθένεια» που λέγεται Covid-19. Θα μπορούσε εξίσου να είναι ένας διαφορετικός ιός και ασθένεια.

Και αφού όλα τα συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένης της σοβαρής πνευμονίας, ταιριάζουν απρόσκοπτα με αυτό που μπορεί ιστορικά να προκαλέσει η γρίπη σε ευάλωτα άτομα… «αν μοιάζει με πάπια και περπατά σαν πάπια, είναι πάπια».”

Η επιβράβευση 1,500,000 € για όποιον αποδειξει επιστημονικά την ύπαρξη του Sars-Cov-2

Νωρίτερα φέτος, η γερμανική ομάδα του Samuel Eckert και το Isolate Truth Fund συγκέντρωσαν ποσό για επιβράβευση τουλάχιστον 1.500.000 Ευρώ για κάθε επιστήμονα που μπορεί να παράσχει αδιάψευστη απόδειξη ότι ο ιός SARS-CoV-2 είναι απομονωμένος και ως εκ τούτου υπάρχει. Επισήμαναν επίσης ότι κανένα εργαστήριο στον κόσμο δεν μπόρεσε να απομονώσει αυτόν τον κορονοϊό.

Ναι, το ισχυρίζονται οι επιστήμονες συστημάτων, αλλά αυτή η «απομόνωση» αποτελείται μόνο από ένα δείγμα από το ανθρώπινο σώμα, το οποίο είναι μια «σούπα» γεμάτη από διαφορετικούς τύπους κυττάρων, υπολείμματα ιών, βακτηρίων κ.λπ. Με τη βοήθεια (τοξικών) χημικών ουσιών, αναζητούνται υπολειπόμενα σωματίδια που θα μπορούσαν να υποδηλώσουν έναν ιό που υπήρξε κάποτε ή μπορεί να είναι ακόμα εκεί, μετά το οποίο αυτό χαρακτηρίζεται ως «απόδειξη».

Στα τέλη Δεκεμβρίου 2020, δώσαμε προσοχή σε μια παρόμοια πρωτοβουλία όπως αυτή στη Γερμανία. Μια ομάδα γύρω από τον Καναδό ερευνητή δημοσιογράφο Christine Massey υπέβαλε έως και 40 αιτήματα WOB σε ιατρικές αρχές παγκοσμίως με το απλό αίτημα για απόδειξη ότι ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί και ως εκ τούτου η ύπαρξή του μπορεί να αποδειχθεί αντικειμενικά. Καμία από τις υπηρεσίες και τις αρχές που ήλθαν σε επαφή δεν μπόρεσε να παράσχει αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία.

«Αδύνατο να αποδειχθεί ότι το SARS-CoV-2 προκαλεί μια ασθένεια που ονομάζεται Covid-19»

Δρ. Ο Tom Cowan, ο Dr. Andrew Kaufman και η Sally Fallon Morell δημοσίευσαν πρόσφατα μια δήλωση σχετικά με τη «συνεχιζόμενη διαμάχη ως προς το εάν ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί ή καθαριστεί. Αλλά με βάση τον επίσημο ορισμό της «απομόνωσης» της Οξφόρδης («το γεγονός σε κατάσταση απομόνωσης ή διαχωρισμού του ιού, τον διαχωρισμό από άλλα υπολείμματα, τους τύπους κυττάρων, τα βακτήρια κλπ. και την απομόνωση»), την κοινή λογική, τους νόμους της λογικής και την επιστήμη που θα απαιτούσε οποιοδήποτε αμερόληπτο άτομο, για να συμπεράνει αν ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί ή διαχωριστεί, δεν πληρείται τίποτα από αυτά. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να δοθεί επιβεβαίωση της ύπαρξης του ιού.

Τα λογικό και επιστημονικό αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είναι ότι η δομή και η σύνθεση δεν μπορεί να αποδείξει η ύπαρξή του, ούτε της παρουσίας, της δομής και της λειτουργίας υποθετικών ακίδων ή άλλων πρωτεϊνών. Η γενετική ακολουθία κάτι που δεν έχει βρεθεί ποτέ δεν μπορεί να είναι γνωστή, ούτε οι «παραλλαγές» (μεταλλάξεις) κάτι που δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει. Είναι επομένως αδύνατο να αποδειχθεί ότι το SARS-CoV-2 προκαλεί μια ασθένεια που ονομάζεται Covid-19».

PCR test που βγαίνeι θετικό και στον κορονοϊό και στην γρίπη «γιατί είναι σχεδόν πανομοιότυπα»

Η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο, η κινεζική BGI, πρόσφατα ξεκίνησε την παραγωγή ενός νέου PCR τεστ που επιτρέπει ταυτόχρονη ανίχνευση για γρίπη Α, Β και κορονοϊό. Εκτός από το αποδεδειγμένο γεγονός, αναγνωρισμένο από τον Marion Koopmans, ότι ένα τεστ PCR δεν μπορεί να δείξει λοίμωξη από ιό, η εξήγηση του BGI λέει ότι και οι δύο ασθένειες είναι τόσο δύσκολο να διακριθούν μεταξύ τους και το ότι επομένως έχουν μόνο ένα τεστ είναι αρκετό. Ίσως δεν υπάρχει καμία διαφορά. Είναι ο “Covid” απλώς ένα άλλο όνομα για τους “παλιούς γνώριμους” ιούς της γρίπης, και αυτό είναι άλλο ένα έξυπνο τέχνασμα μάρκετινγκ;

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί από την προπαγάνδα του φόβου

Με την 24ωρη προπαγάνδα φόβου από τα “κυβερνητικά” μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχει πράγματι ένας απειλητικός ιός για τη ζωή τους, που κάνει τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν πολύ πιο γρήγορα και πιο σοβαρά από μια εποχιακή γρίπη. Ωστόσο, το τελευταίο δεν αμφισβητείται επίσης. Η γρίπη Α είναι η κύρια αιτία θανάτου από πνευμονία στον ανεπτυγμένο κόσμο εδώ και χρόνια.

Αντ΄ αυτού στέλνετε άτομα που χαρακτηρίζονται ως σοβαρά περιστατικά Covid σε ΜΕΘ σε όλη τη χώρα, βάζετε κάμερες να παίζουν συνεχώς, δίνετε εντολή να συζητούνται μόνο οι χειρότερες περιπτώσεις και έτσι δημιουργείτε την «τηλεοπτική πανδημία». Πριν από λίγο καιρό, η κυβέρνηση αναίρεσε το επιχείρημα «το κάνουμε για να μην υπερφορτωθεί το Σύστημα Υγείας» απορρίπτοντας μια προσφορά 400 κλινών IC και προσωπικού, επειδή «αυτό δεν είναι απαραίτητο». (Μήπως αυτή είναι η πρώτη και μοναδική φορά που ειπώθηκε η αλήθεια;)

Φιγούρες RIVM: τίποτα περισσότερο για να ανησυχείτε (αλλά δεν θα γίνει ποτέ ξανά κανονικό)

Τα στοιχεία από το RIVM (επίσημος σύνδεσμος εδώ) δείχνουν ότι μετά την κανονική χειμερινή έξαρση δεν συμβαίνει τίποτα και σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της ΕΕ (EuroMomo) έχει ακόμη υψηλή θνησιμότητα. Η κοινωνία μπορεί – αν υποθέσουμε ότι υπάρχει πραγματικά ιός – να αρχίσει να διορθώνει τις τεράστιες ζημιές που υπέστησαν οι ζωές των πολιτών από τις κυβερνητικές πολιτικές.

Ωστόσο, όπως γνωρίζετε, αυτό δεν θα γίνει ποτέ ξανά, και αυτό επειδή αυτή η προσεκτικά σχεδιασμένη φάρσα, η πανδημία, διεξάγει μια ιδεολογική ατζέντα, την «Μεγάλη Επαναφορά» (The Great Reset), η οποία στοχεύει να καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας και της οικονομίας της Δύσης και στη συνέχεια να επιβάλλει μια παγκόσμια τεχνοκρατική κομμουνιστική δικτατορία εμβολίων, στην οποία όλες οι ελευθερίες μας, τα πολιτικά και τα αυτοπροσδιοριστικά μας δικαιώματα έχουν τελειώσει.

tgnews.gr

loading...