«Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ», ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ.Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝ. ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΙΣΩΣ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

ΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΑΚΟΥ ΜΠΙΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ;

Κορυφαία προπαγανδίστρια του Κρεμλίνου προειδοποιεί για «αναπόφευκτο» πόλεμο με τις ΗΠΑ πάνω σε ένα ακόμη πάρσιμο εδάφους επί της

Ουκρανίας

Ο εξαντλητικός κυβερνοπόλεμος, τα εξαναγκασμένα blackouts σε εθνικό επίπεδο και η στοχευμένη διακοπή των υπηρεσιών Διαδικτύου-internet – για μια από τους κορυφαίους προπαγανδιστές του Κρεμλίνου, όλες αυτές οι τακτικές είναι ένα δίκαιο παιχνίδι σε αυτό που περιγράφει ως έναν επερχόμενο πόλεμο κατά των ΗΠΑ.

«Ο πόλεμος [με τις ΗΠΑ] είναι αναπόφευκτος», δήλωσε η Μαργαρίτα Σιμονιάν, αρχισυντάκτης των κρατικών χρηματοδοτούμενων ρωσικών μέσων μαζικής ενημέρωσης RT και Sputnik,που πιστεύει ότι η σύγκρουση θα ξεσπάσει όταν,κι όχι εάν, ο Βλαντιμίρ Πούτιν κινηθεί να καταλάβει περισσότερα εδάφη από Ουκρανία.

Καθώς η στρατιωτική συσσώρευση δυνάμεων της Ρωσίας βρίσκεται στο κατώφλι της Ουκρανίας, οι πιστοί του Κρεμλίνου προτρέπουν για ακόμη πιο έντονη επιθετικότητα και αιματοχυσία στην εκστρατεία για την προσάρτηση της περιοχής της Ουκρανίας Donbas. Το μόνο πράγμα που παρεμποδίζει, λένε, είναι η υποστήριξη των ΗΠΑ για τον πολιορκημένο γείτονά τους.

Το ΝΑΤΟ εξέδωσε δήλωση την Τετάρτη ζητώντας τον τερματισμό των κινήσεων των στρατευμάτων της Ρωσίας στα σύνορα με το αμφισβητούμενο έδαφος του Ντονμπάς στην ανατολική Ουκρανία. Είναι η μεγαλύτερη συσσώρευση ρωσικών στρατευμάτων μετά την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014. Οι ΗΠΑ υπογράμμισαν τη δήλωση αυτή την εβδομάδα αναπτύσσοντας δύο πολεμικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα.

Την Τρίτη, ο ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ απείλησε αντίποινα. «Προειδοποιούμε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι θα είναι καλύτερο να μείνουν μακριά από την Κριμαία και τις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Θα είναι για το δικό τους καλό », είπε.

Την κλιμάκωση προέβλεψε η Σιμονιάν την Κυριακή το βράδυ στην κρατική τηλεόραση σε εκπομπή με τον Βλαντιμίρ Σόλοβιεφ το Σαββατοκύριακο. Η Simonyan εξήγησε ότι ήρθε η ώρα για τη Ρωσία να προετοιμαστεί για μια αναμέτρηση εναντίον των ΗΠΑ και προφήτευσε ένα είδος πολέμου με χακάρισμα κυβερνοπειρατεία, την αναγκαστική διακοπή της πρόσβασης στο Διαδίκτυο, το κλείσιμο της ηλεκτροδοτικής τροφοδοσίας και μια επίθεση στις υποδομές ΗΠΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




  

loading...