Μια νέα «ταμπέλα» γεννιέται για όσους δεν ΥΠΑΚΟΥΝ! Σοκαριστικό «άρθρο» για τον κορωνοϊό

Πόσος Κομμουνισμός πια στην Ευρώπη;;;

«Η ιδιωτική συνάντηση είναι επικίνδυνα εγωιστική»!

Αυτό είναι το άρθρο του γερμανικού «Tagespiegel» σε σχέση με έναν κόσμο που αλλάζει ριζικά.

Κατονομάζουν τις ιδιωτικές-προσωπικές συναντήσεις «εγωιστικές» και όσους θέλουν να δουν φίλους και συγγενείς «εγωιστές». Κάποιος θα μπορούσε να πει: «Πόσο Κομμουνισμός ακόμα» στην… φιλελελεύθερη Δύση;;;

Γράφει το άρθρο:

«Με φίλους στο πάρκο ή με συγγενείς για τσάι. Ας μην γελιόμαστε: Οι ιδιωτικές συναντήσεις μετατρέπονται σε δεκάδες χιλιάδες κινδύνους κορωνοϊού.

Γίνονται προσκλήσεις για δείπνα, οικογενειακές γιορτές, επισκέψεις σε γείτονες. Πρέπει να γιορτάσετε ξανά τα γενέθλια, να αράξετε λίγο, να παρακολουθήσετε μια συναρπαστική σειρά με φίλους. Αυτή είναι μια εξαίρεση! Μόνο σήμερα!».

Έτσι ενεργούν οι άνθρωποι. Έτσι μεταδίδεται παντού ο ιός, αφήνει να εννοηθεί ο Tagesspiegel και συνεχίζει: «Αυτό είναι ακριβώς το αποτέλεσμα της «εγωιστικής εξαίρεσης», που ονομάζεται «μόνο εγώ» ή «μόνο-εμείς». Είναι μια ψευδαίσθηση».

Άρα λοιπόν κανείς δεν θα σκέφτεται όπως θέλει, αλλά όπως πρέπει με βάση τα θέλω της εξουσίας και απειλή την αύξηση των κρουσμάτων.

«Δεν πρέπει να τροφοδοτείτε την φαντασίωση ότι δεν έχετε καμία σχέση με την καμπύλη (των κρουσμάτων) εάν παρουσιάζετε τον εαυτό σας με την ετικέτα “εξαίρεση” σε ένα παγκόσμιο γεγονός, στο οποίο κάθε ομάδα έχει σημασία. Για κάθε μέρα, για κάθε εβδομάδα, χωρίς εξαίρεση».

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο καθένας, σύμφωνα με την αρθρογράφο, αποτελεί μία κινούμενη «βόμβα» εξάπλωσης ιού, που θα πρέπει να διακόψει κάθε είδους δια ζώσης κοινωνική αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους.

Μία νέα «ταμπέλα» γεννιέται ανάμεσα στις τόσες που ήδη υπάρχουν: «Εγωιστής»!

loading...