Γιατι τοτε Ρατσιστες και τωρα Επαναστάτες! Μια αλα καρτ χώρα ,που της τελείωσαν οι μονάδες της τηλε καρτ και το γύρισε στα σήματα καπνου και στα ουγκα ουγκα!

 Διαβασα μια ειδηση,οτι μαθητης προκαλεσε αναστατωση σε σχολειο της Θερμης,που πηγε χωρις να  υποβληθει σε self test!

Στοχοποιηση ανηλικου μαθητη και πιθανη εκδιωξη απ το σχολειο,διοτι ειναι,ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ασθενης και ΠΙΘΑΝΟΝ  να διασπειρει ενας ιο!

Πολυ καλα!!

Θυμαστε που ξεσηκωνονταν γονεις και μαθητες σε καποια σχολεια,που πηγαιναν να φοιτησουν αλλοδαποι-μεταναστες μαθητες?

Παιδια τα οποια δε ξερουμε αν καναν ολα τα εμβολια,αν ζουν σε συνθηκες υγιεινης που να προστατευουν τους εαυτους τους αλλα και τους γυρω τους απο μεταδιδομενα νοσηματα! Παιδια τα οποια λογω της μη γνωσης της Ελληνικης γλωσσας,θα “ριχναν” το επιπεδο των τμηματων και θα τραβουσαν κατω τους μαθητες που θα ηθελαν το κατι παραπανω η’ θα τους αναγκαζαν να πηγαινουν φροντιστηρια ωστε να καλυψουν την υλη!!

Θυμαστε αντιδρασεις απο ΜΜΕ,αστυνομια εξω απ τα σχολεια να κυνηγαει 500 μαθητες Ελληνες  και τους γονεις τους και να προστατευει 20 μεταναστες! Πολιτικοι και δημοσιογραφοι να αποκαλουν τους γονεις ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!

Τωρα ομως που καποιοι μαθητες χωρις σελφ τεστ ειναι ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ μεταδοτες του ιου,να αντιμετωπιζοντε ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ και οι ιδιοι και οι γονεις τους να σειροντε με βραχιολακια,σαν εγκληματιες!! 

Ποια η διαφορα? Και τοτε οι γονεις αντιδρουσαν για τους μεταναστες οτι ειναι ΠΙΘΑΝΟΝ φορεις ασθενειων και τωρα αντιδρουν για τον ιδιο λογο με τα παιδια που δε θελουν να κανουν σελφ τεστ!

Ποια η διαφορα?

Γιατι τοτε Ρατσιστες και τωρα Επαναστατες! 

Και συσωμοι φυσικα πολιτικοι και δημοσιογραφοι,εναντιον αυτων των παιδιων και των γονεων των!! 

Αλα καρτ πολιτικη,αλα καρτ δικαιοσυνη,αλα καρτ νομοι!! 

Μια αλα καρτ χωρα,που της τελειωσαν οι μοναδες της τηλε καρτ και το γυρισε στα σηματα καπνου και στα ουγκα ουγκα!

Γ.Ν

loading...