Συγκλονίζει ο σύντροφος της άτυχης Κορίνας: «Καλύτερα να πέθαινα εγώ - Δικό μου το λάθος» (βίντεο)


 Συγκλονίζουν τα λόγια του 40χρονου για την άτυχη φοιτήτρια.

Yπεύθυνος για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην φοιτήτρια Κορίνα Λαβράνου δηλώνει ο 40χρονος φίλος της και οδηγός του μοιραίου οχήματος που έπεσε στον γκρεμό στην περιοχή Βαθύ Σελί, στην Γαύδο. Ο άνδρας ο οποίος νοσηλεύται με τραύματα στο νοσοκομείο περιέγραψε τις δραματικές στιγμές του δυστυχήματος αλλά και την προσπάθειά του να βοηθήσει τη νεαρή φοιτήτρια μετά την πτώση του αυτοκινήτου στην δύσβατη περιοχή.


«Ήταν δική μου αμέλεια. Είχαμε παρκάρει σε ένα μέρος αμφιθεατρικό αλλά είχε και γκρεμό από κάτω. Είχαμε κάτσει εκεί αρκετές ώρες. Μετά από ώρα άρχισε να τσουλάει το αυτοκίνητο και μας πήρε ο γκρεμός. Προσπαθώ να σπάσω την κεφαλή μου, θυμάμαι πολύ καλά ότι το χειρόφρενο το είχα τραβήξει γιατί μας ενοχλούσε. Είχαμε χαλαρώσει και λέω στην Κορίνα να επιστρέψουμε στα δωμάτια. Βάζω μπροστά και άρχισε το αμάξι να τσουλάει.» περιγράφει.


Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας ότι έβγαλε την Κορίνα από το αυτοκίνητο που έγινε σμπαράλια, την σκέπασε με κουβέρτες και ανέβηκε επάνω για να πιάσει σήμα το κινητό του και να καλέσει βοήθεια. Σύμφωνα με τον ίδιο σε δέκα λεπτά έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο με γιατρό και ένας πυροσβέστης όμως το ελικόπτερο καθυστέρησε πολύ. «Όλα αυτά έγιναν στις 6 το πρωί, το ελικόπτερο έφτασε 11:00 με 12:00, αλλά η Κορίνα είχε πεθάνει» περιγράφει ο 40χρονος.


«Τι να πω, δεν μου αρέσει να ρίχνω ευθύνες, εγώ την έχω την ευθύνη» δήλωσε και πρόσθεσε ότι αν είχε μεταφερθεί νωρίτερα στο νοσοκομείο θα είχε σωθεί όπως και εκείνος. «Ήταν πολύ καλή κοπέλα πανάθεμά με, ένας άγγελος, τα πηγαίναμε πολύ καλά. Καλύτερα να ζούσε αυτή και να κοιμόμουν εγώ μια για πάντα» είπε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια :