ΜΑ ΚΑΛΑ, ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; ΟΧΙ, ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ, ΣΥ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ!


 Η ΠΙΣΤΗ ΩΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ Η ΜΕΤΑΓΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Κυανούς Ουρανός

Οι περισσότεροι Έλληνες όταν ακούν για Πίστιν στην Αγία Τριάδα ειρωνεύονται. Είναι πολύ περίεργον αλλά αυτοί οι ίδιοι πιστεύουν αλλού

χωρίς να το αντιλαμβάνονται. Μάλιστα αυτά που πιστεύουν είναι αόριστα, θολά και σύντομα κατά την εκτίμησίν μου θα χαθούν.

Ακόμα πιο περίεργον είναι ότι η ειρωνεία τους για την Πίστιν και κατ'επέκτασιν στην Αγία Τριάδα βασίζεται σε τι τους είπαν ή τι τους πέρασαν ασυνείδητα πολλοί επιτήδειοι (όπως πολιτικοί και Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως) αλλά και το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, με ή άνευ δόλου.

Αντίστοιχα η πίστις τους σε αυτά που χαρακτηρίζω έωλα, πάλι στο τι κάποιοι τους είπαν βασίζεται και χωρίς ίχνος σκέψεως και προβληματισμού σε οτιδήποτε. Αναρωτιέμαι πόσον υποτιμητικόν είναι να είσαι Έλλην σήμερα και να αποποιείσαι το νοητικό σου DNA και την πνευματική κληρονομία των τιμημένων αρχαίων προγόνων μας.

Βλέποντας τα τωρινά χάλια της Ελλάδος, την οποίαν κατήντησαν το "χωνευτήρι" των λαών της Αφρικο-Ασίας, αναρωτιέμαι ποία είναι η πνευματική ταυτότητα του νεοέλληνα; Το να βολοδέρνεις στα α-πνευματικά λύμματα της "Εβραιόπης"; 


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια :