………. “της μάνας τους το κέρατο”

 Για πες μας λοιπον, πιστέ δούλε του καθεστώτος, γιατί ακριβώς πρέπει να νιώσουμε περήφανοι που η κυβέρνηση έσκασε 10 εκατομμύρια ευρώ σε εταιρεία-μαϊμού που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στους όρους της σύμβασης να προμηθεύσει τα φαρμακεία με 3 εκατομμύρια self test, κι έτσι κηρύχθηκε έκπτωτη Σάββατο βράδυ, τινάζοντας όλη την πολυδιαφημισμένη διαδικασία στον αέρα και βυθίζοντας μας ακόμα πιο βαθιά στο χάος;

Διασκέδασε μας, δούλε, ψελλίζοντας ότι δεν προκύπτει από πουθενά πως όλο αυτό είναι λαμογιά στην οποία το κράτος υπήρξε συνεργός, θύμα εξαπάτησης έπεσε το καημένο, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να εμπιστευτεί για μια τέτοια παραγγελία τους ντιπ άσχετους που δεν έχουν καν γραφεία με κάποιον να σηκώνει τα τηλέφωνα, ούτε πληρούν άλλες βασικές προϋποθέσεις για να τους ανατεθεί τέτοιο έργο με μηδενική διαφάνεια.

Ξεφτιλίσου, δούλε, προσπαθώντας να συγκαλύψεις το γεγονός ότι η εταιρεία Swiss Med (που καμία απολύτως σχέση δεν έχει με Ελβετία) στήθηκε με απειροελάχιστο μετοχικό κεφάλαιο λίγους μήνες πριν της ανατεθεί η παραγγελία και πουλήθηκε (αφού είχε κλείσει τη δουλειά) στους τύπους των φούρνων “Χωριάτικο”, οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα trafficking, αλλά τελικά αθωώθηκαν. Φοβερή σύμπτωση που για άλλη μια φορά συνδέεται το Μαξίμου με τέτοιες υποθέσεις, ε; Λάσπη της αντιπολίτευσης είναι πάλι, όπως ο Ν. Γεωργιάδης, ο Λιγνάδης και ο Φουρθιώτης, σωστά;

Κυλήσου στο βούρκο, δούλε, δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα και υπερασπιζόμενος τα μη υπερασπίσιμα. Αν δεν το κάνεις θα πέσει βούρδουλας από τον αφέντη σου, που δεν τον νοιάζει πώς θα θάψεις και αυτό το σκάνδαλο, αρκεί να το θάψεις. 

Σκαρφίσου μια ιστορία με τον Πετσίτη και τη Μαρφίν, ή ότι ο Καλογρίτσας έκαψε το Μάτι για να το κάνει βοσκοτόπια, ούτως ή άλλως κανείς δεν σε πιστεύει πια. Γιατί όλοι ξέρουν ότι είσαι δούλος, τιποτένιος και αναλώσιμος, όπως όλοι οι άλλοι που επέλεξαν να υπηρετούν τη διαφθορά, αντί να υψώνουν ανάστημα απέναντι της.

(στη φωτογραφία η ελβετική σημαία με φόντο το όρος Μάτερχορν, που σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει “της μάνας τους το κέρατο”)

(via Elikas)

Η Συμμορία της γραβάτας

loading...