ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ !!!

Καλεί ο κ. καθηγητής  όσους υγειονομικούς δεν εμβολιαστούν να αλλάξουν χώρο εργασίας.

Δεν μας λέει όμως ως προς την νομιμότητα της παραπάνω πρότασης. Είναι η ΟΧΙ ο εμβολιασμός  ιατρική πράξη??? 

Γνωρίζει η ΟΧΙ για τον κώδικα της Νυρεμβέργης  και πως αυτός δομήθηκε μετά τον  Β΄Παγκόσμιο πόλεμο , και κάτω από ποιες συνθήκες?? Μήπως στον απόηχο της Ναζιστικής  σκέψης και δράσης πάνω στους πληθυσμούς της Ευρώπης??

Αλήθεια  ο κ. Βασιλακόπουλος ίδρωσε στα αμφιθέατρα και τις κλινικές για πάνω από δέκα πέντε χρόνια για να γίνει γιατρός???

Ο κύριος Βασιλακόπουλος ανέλαβε το τεράστιο οικονομικό αυτό κόστος, αυτής της διάρκειας σπουδών , η μήπως οι οικογένειες τους??

Υπάρχουν η ΟΧΙ  ανθρώπινα δικαιώματα  και γιατί θα πρέπει οι υγειονομικοί να γίνουν τα πειραματόζωα, δεδομένου ότι ο εμβολιασμός αυτός είναι ένα παγκόσμιο πείραμα.

Αν κοπτεται ο κ Βασιλακόπουλος για την γενική υγεία του πληθυσμού  να καλέσει ομοϊδεάτες του να γίνουν αυτοί και τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ  πειραματόζωα , και όποιοι άλλοι θέλουν. Και όταν εμβολιαστούν να καλέσουν εμένα  να τους κάνω το εμβόλιο ,  έτσι για να μην είναι μαϊμού ο εμβολιασμός!!

ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΑΙ Κ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ  ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ με πειραματικά σκευάσματα αμφιβόλου αποτελέσματος η ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

ΙΣΩΣ για να μην πω ΕΚΒΙΑΖΕΣΤΕ από τις φαρμακευτικέ και τις στοές οι οποίες σας ελέγχουν . θα πω πως ίσως από κάπου κρατούν πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα αλλα  και τους ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ. 

ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!

Αν θέλεις να συμβεί αυτό Κ Βασιλακοπουλε, φρόντισε να αποζημιωθούν για τον κόπο και τα έξοδα που κατέβαλαν ως τώρα , αλλά και για το κόστος νέων σπουδών ώστε να αλλάξουν επαγγελματική δραστηριότητα.

Λυπάμαι  που ως   άνθρωπος βέβαια ,  δεν δείχνει  την ευαισθησία του στα ανθρώπινα δικαιώματα πάνω από όλα!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΕΘΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ  ΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ  ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΤΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΤΥΣΙΜΟ!!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!


loading...